Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUNT DEVASTATOR pentru TOTI SOFERII ROMANI! OBLIGATORIU trebuie sa AFLATI ASTA

B1 B1,
ANUNT DEVASTATOR pentru TOTI SOFERII ROMANI! OBLIGATORIU trebuie sa AFLATI ASTA

In ultima perioada s-a tot vorbit de introducerea unor taxe pentru anumite autoturisme, din cauza poluarii. continuă pe B1

Vesti excelente pentru toti PENSIONARII ROMANI care au PENSIA SUB 1.139 de lei. ABIA S-A AFLAT informatia!

Vesti excelente pentru toti romanii care primesc pensii mai mici de 1. 139 de lei! ULTIMA ORA! ALEXANDRA MACESANU TRAIESTE.

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Dacia a inregistrat o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesul lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro. Astfel, constructorii europeni de automobile au.

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Modificare importanta in Codul rutier! Soferii romani vor avea dreptul incepand de acum sa face o alegere fara precedent.

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate .

Programul LITORALUL PENTRU TOTI 2019. Cand incepe si cu cat sunt reduse preturile

Programul Litoralul pentru toti incepe in acest an de la sfarsitul lunii august. Turistii vor beneficia de tarife mai mici cu pana.

DRAGOS RADUCAN (FPTR): Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit de august, inceput de septembrie

Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit lunii august-inceputul lunii septembrie, a declarat, pentru News. ro, prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan, care a precizat ca tarifele vor fi stabilite de fiecare hotel in parte, care ar putea fi cu 70% mai mici fata de varful de sezon, ca si in anii trecuti.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 august. Sagetatorii trebuie sa fie recunoscatori, Capricornii trebuie sa scape de griji

Iata pentru LUNI 19 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru 19-25 august. Racii trebuie sa isi confrunte fricile, Scorpionii se vindeca

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 19-25 august 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )