Libnet.ro
UNICEF

19:47

Masinile DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru 3 milioane de masini din Romania. Pe unde NU MAI AU VOIE sa circule romanii...

B1 B1,
Masinile DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru 3 milioane de masini din Romania. Pe unde NU MAI AU VOIE sa circule romanii...

Era masinilor pe motorina sta sa apuna! Din cauza poluarii pe care o produc acestea, tot mai multe tari din Occident au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autorurismle. continuă pe B1

PANICA printre soferii romani! MASINILE DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: in ce orase deja NU mai poti circula!

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, sustine Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in c.

Masinile diesel, interzise oficial: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Interdicitiile de circulatie diesel au provocat o adevarata nebunie, desi multa lume stie ca dioxidul de carbon, particulele de praf si oxizii de azot dauneaza grav sanatatii, relataza.

Veste buna pentru romani: Se dau mii de tichete!

Problemele legate de dificultatea de a gasi si mentine angajatii determina companiile sa ofere pachete salariale cat mai atractive. Una dintre facilitatile pe care companiile le ofera sunt abonamentele la.

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Romanii cu pensii mai mici de 600 de lei primesc o veste nesperat de buna, in conditiile in care noua lege prevede ca aceasta categorie sa beneficieze de o indemnizatie sociala, potrivit.

Veste mare pentru mame: Se dau BANI de la stat. Ce prevede un nou proiect de lege

Romania se confrunta cu o scadere demografica accentuata, iar un parlamentar liberal a depus la Parlament Pachetul legislativ pentru Natalitate, menit sa incurajeze familiile tinere din Romania sa devina.

Veste soc pentru toti fanii emisiunii Chefi la cutite: Ce se intampla chiar din acest sezon cu cei trei bucatari!

Sezonul al saptelea de la Chefi la cutite a inceput de ceva vreme, iar acum cei trei chefi bucatari au ales echipele cu care vor sa intre in batalia suprema pentru premiul cel mare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )