Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce atitudine au romanii fata de cele mai mici masini din piata si ce modele scot la vanzare

Hotnews Hotnews,
 Ce atitudine au romanii fata de cele mai mici masini din piata si ce modele scot la vanzare

Cele mai mici autoturisme din piata, asa-numitele masini din segmentul A, au consum redus, culori vii si preturi mai mici decat alte clase ale pietei auto. In Romania insa, ponderea lor este mai mica decat in alte parti ale Europei, fiindca la noi sunt preferate masinile cu spatiu mare la interior. Insa, asa cum arata o analiza Autovit. ro, masinile de clasa A vin cu un mare avantaj: pe piata de second-hand unde diversitatea de modele este mare, iar la sub 4. 000 de euro pot fi gasite modele foarte bune din punct de vedere tehnic. continuă pe Hotnews

Cele mai mici maimute din lume

Cele mai mici maimute din lume. Maimutele fac parte din categoria mamiferelor care atrag intotdeauna atentia fie ca acestea se afla in libertate, in parcuri naturale, fie ca sunt la gradini zoologice.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord: Kim Jong-un executa oameni pentru a-si consolida puterea

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord. Liderul nord-coreean Kim Jong-un a executat peste 70 de oficiali de cand a preluat puterea, la sfarsitul lui 2011, intr-un regim al terorii care depaseste cu mult cruzimea primilor ani ai mandatului tatalui sau. Printre cele mai dure decizii din Coreea de Nord se numara executia unui oficial cu un tun aerian, dar si uciderea vicepremierului pentru ca l-ar fi criticat pe liderul suprem.

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume.

Mesajele secrete ascunse in logo-uri celebre. Ce semnificatie au cele mai cunoscute sigle din lume

Siglele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume ascund, uneori, semnificatii pe care nu toti clientii lor le percep instantaneu. Cand ajung sa o faca, insa, imaginea companiei are, de cele mai multe ori, de castigat de pe urma creativitatii celor care au creat aceste logo-uri.

Unul din cele mai celebre cazinouri din Romania, tot mai aproape de prabusire

Pagina neagra din istoria Cazinoului Vatra Dornei isi deruleaza noi episoade si nimeni nu pare sa vrea sa salveze monumentul istoric de laprabusire, scrie Monitorul de Suceava. Conform sursei citate, in.

Ce mistere ascund cele mai frumoase trasee din Banat: Trans-Semenilicul si cheile cascadei Bigar iti taie respiratia

Chiar daca foarte multe drumuri care sunt o adevarata rusine, Banatul are si sosele frumoase, numai bune pentru trasee cu bicicleta sau cu masina. Plasat intr-un top al celor mai frumoase sosele din Romania, Trans Semenicul este o atractie importanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )