Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Auto Ro Auto Ro,
Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Potrivit unor studii recente, Volkswagen se afla pe primul loc in topul celor mai vandute masini din Europa, dar si din Romania. Marele producator auto se bucura de popularitate in randul romanilor, iar statisticile sunt dovada clara! . continuă pe Auto Ro

Radu Tanase, Calif: Tinerilor le este mai bine sa stea cu parintii decat sa munceasc 8-9 ore pe zi. Multi se pierd dupa o ora de proba

Un loc de munca intr-un fast-food nu este tocmai atragator pentru tinerii romani, fapt pentru care multi dispar practic dupa o ora de proba sau refuza sa munceasca pentru ca le este mai bine cu parintii, sustine Radu Tanase, proprietarul.

Grupul chinez CEFC China Energy a obtinut o participatie importanta din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi

Companiile chineze sunt marii castigatori ai competitiei dintre ofertantii straini care doresc o parte din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi. Unul dintre acestia este grupul chinez CEFC China Energy, care vrea sa preia Rompetrol, si careia i-a fost acordata o participatie de 4% din afacerea onshore, scrie Bloomberg.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista romanca, se intoarce in tara si va juca la CSM Bucuresti

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in anii 2014 si 2015, revine in Romania si va juca la clubul CSM Bucuresti.

Un imobil de 155 de metri se va construi in Romania: Va fi cea mai iNALTA cladire din tara

In primavara acestui an vor incepe lucrarile pentru cea mai inalta cladire din Romania care va avea 155 de metri si se va realiza printr-un proiect multifunctional in Timisoara.

FOTO Cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei a pozat intr-o revista mondena

In absenta Mariei Sarapova, suspendata pana in aprilie, Svetlana Kuznetova este cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei.

Un numar de trei aeroporturi din Romania au inregistrat cea mai rapida crestere din Europa

Aeroporturile cu cea mai rapida crestere din Europa in 2016 sunt din tara noastra, respectiv Oradea 488%), Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%), arata un articol aparut vineri in publicatia britanica The Telegraph.

Trei aeroporturi romanesti au inregistrat, in 2016, cea mai rapida crestere din Europa

Trei aeroporturi din Romania au inregistrat, anul trecut, cea mai rapida crestere din Europa. Este vorba despre aeroportul din Oradea 488%), de cel din Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%).

Cersetori adusi cu masina: cea mai noua incercare a presei britanice de instigare la ura contra romanilor si a imigrantilor

In cateva poze de tip paparazzi, presa londoneza insinueaza ca cersetori romani sunt purtati prin oras in masina cu numere de inmatriculare de Sibiu.

Ministrul Muncii: Nu este normal ca primarul sa nu fie cel mai bine platit dintr-o primarie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca este normal ca primarul sa aiba cel mai mare salariu din primarie. Prezenta la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, fosta primarita a Craiovei a mai dat asigurari ca angajatii din administratia locala vor avea salarii mai mari.

Cea mai mare oferta de cumparare a unei companii, de 143 de miliarde, a picat. Kraft Heinz nu va mai prelua Unilever

Oferta de 143 de miliarde de dolari a lui Kraft Heniz Co pentru rivala cea mare, Unilever, a fost retrasa, au anuntat oficialii celor doua companii. Potrivit Reuters, unii analisti sustin ca firma Kraft s-ar putea indrepta catre o alta tinta de preluare.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )