Libnet.ro
UNICEF

22:00

George Soros a investit 35 milioane dolari in actiuni Tesla

B1 B1,
George Soros a investit 35 milioane dolari in actiuni Tesla

Firma de investitii infiintata si condusa de miliardarul George Soros, Soros Fund Management LLC, a preluat in primele trei luni ale anului o participatie de 35 de milioane de dolari in obligatiuni. continuă pe B1

George Soros a investit 35 de milioane de dolari in obligatiuni Tesla

Soros Fund Management, compania de investitii a miliardarului George Soros a preluat, in primele trei luni ale anului, o participatie de 35 de milioane de dolari in obligatiuni convertibile ale Tesla, oferind un sprijin important producatorului de automobile electrice condus de Elon Musk, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Rompetrol Rafinare vrea sa realizeze un profit de peste 35 milioane de dolari in acest an

Rompetrol Rafinare, membra a Grupului KMG International, si-a propus pentru acest an sa realizeze un profit net de 35,2 milioane de dolari. De asemenea, compania intentioneaza sa realizeze in acest an investitii de circa 57 milioane de dolari, din care 78% in rafinaria Petromidia Navodari, 10% in rafinaria Vega Ploiesti si 12% in cadrul diviziei de petrochimie de pe platforma Midia.

Miscarea-surpriza facuta de George Soros: Cui i-a dat 35 de milioane de dolari

Soros Fund Management LLC, firma de investitii infiintata si condusa de miliardarul George Soros, a preluat in primele trei luni ale anului o participatie de 35 de milioane de dolari in obligatiuni.

George Soros isi inchide fundatia din Ungaria

Confruntata cu un mediu politic si juridic din ce in ce mai ostil in Ungaria, Fundatia pentru o Societate Deschisa a miliardarului american de origine maghiara George Soros isi muta operatiunile si.

Viktor Orban a reusit sa il alunge pe George Soros din Ungaria. Anuntul fundatiei conduse de multimiliardar

Fundatia pentru o Societatea Deschisa, organizatie infiintata de George Soros, a anuntat inchiderea biroului pe care il avea in Budapesta si relocarea acestuia la Berlin. Fundatia argumenteaza aceasta.

Rompetrol Rafinare, pierderi de 3,77 milioane dolari

Rompetrol Rafinare, membra a Grupului KMG International fostul Grup Rompetrol), a inregistrat in primul trimestru din acest an o pierdere de 3,77 milioane dolari, in primul trimestru, de la un rezultat negativ de 63. 549 dolari in trimestrul 1 din 2017, la o cifra bruta de afaceri in crestere cu 47%, la 1,2 miliarde dolari, fata de 821,44 milioane dolari.

Nu couche, tablou emblema semnat de Modigliani, s-a vandut pentru 157,2 milioane dolari (FOTO)

Tabloul emblema semnat de Amedeo Modigliani, Nu couche sur le cote gauche), a fost vandut pentru 157,2 milioane dolari. Aceasta este cea mai scumpa pictura vanduta vreodata de casa de licitatii.

Lichiditate de 1,35 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6,29 milioane lei 1,35 milioane euro).

SUA ofera Chisinaului 3,5 milioane de dolari pentru realizarea proiectelor in domeniul protectiei copiilor si dezvoltarii mass-media

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri, 16 mai, semnarea unui Amendament la Acordul de Asistenta privind asigurarea unei guvernari democratice eficiente si responsabile, semnat in septembrie 2016 la Chisinau, intre Guvernul Republicii Moldova si cel al Statelor Unite ale Americii.

Colectia de arta Rockefeller, vanduta pe suma- record de 828 milioane dolari

Colectia de arta pe care miliardarul american David Rockefeller si sotia sa Peggy au scos-o la licitatie a fost vanduta pentru 828 milioane de dolari, stabilind un nou record pentru suma stransa la vanzarea unei colectii private de obiecte de arta, transmite DPA, conform Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )