Libnet.ro
UNICEF

07:00

Model 3 de la Tesla intra pe piata din Europa! Cea mai ieftina versiune poate fi cumparata cu aproape 60 de mii de euro (VIDEO)

B1 B1,
Model 3 de la Tesla intra pe piata din Europa! Cea mai ieftina versiune poate fi cumparata cu aproape 60 de mii de euro (VIDEO)

Constructorul american Tesla a primit aprobarea de a vinde automobilul electric Model 3 in Europa, urmand ca sedanul sa apara pe piata in cursul lunii viitoare, transmite Reuters preluat de Agerpres. Model 3 es. continuă pe B1

Ponta: E cea mai grava coruptie din 95 incoace. Se fura cu ordonanta de urgenta, cu hotararea de Guvern. Ordonanta disperarii accelereaza intrarea in criza

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA DIN ISTORIA SA: Dacia raporteaza 700.798 autovehicule vandute in 2018

Dacia a inregistrat in 2018 cea mai buna performanta comerciala din istoria sa cu vanzari totale pe piata interna si internationala care s-au cifrat la 700. 798 unitati, in crestere cu 7% fata de nivelul atins in anul precedent, se arata intr-un comunicat al constructorului, informeaza Agerpres.

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Vom avea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe spatii mici se.

Blue Monday, ZIUA DEPRESIEI! 21 ianuarie, cea mai DEPRIMANTA zi din an (VIDEO)

Blue Monday, a treia zi de luni din luna ianuarie, cea mai deprimanta zi din intregul an. Anul acesta 21 ianuarie este considerata in toata lumea o zi cu vibratie joasa. Din fericire, insa, starile de tristete.

Astazi este Blue Monday, considerata cea mai deprimanta zi a anului

Astazi este considerata cea mai deprimanta zi a anului 2019. in mod semioficial, titlul de cea mai deprimanta zi sau Blue Monday este atribuit in fiecare an celei de-a treia zi de luni din ianuarie.

Blue Monday. 21 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2019

Blue Monday. Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula.

Vine Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: cum a aparut si cum poate fi combatuta

Pentru ca intruneste conditiile stabilite de un psiholog britanic, ziua de 21 ianuarie devine lunea albastra, cea mai deprimanta zi din anul 2019, insa specialistii au si solutii pentru a o depasi cu brio.

China ar urma sa anunte cea mai redusa crestere economica din ultimii 28 de ani

China este asteptata sa anunte luni cea mai redusa rata de crestere economica din ultimii 28 de ani, pentru 2018, pe fondul diminuarii cererii interne si a conflictului comercial cu SUA, punand presiune asupra Beijingului pentru adoptarea mai multor masuri de stimulare a economiei, scrie Mediafax, citand Reuters.

Mine este Blue Monday. De ce este considerata cea mai depresiva zi a anului

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai depresiva zi din intregul an, ea fiind denumita in tarile de limba engleza Blue Monday. Anul acesta, ea pica pe 21 ianuarie, scrie Sunday Express.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )