Libnet.ro
UNICEF

22:01

Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

B1 B1,
Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

Dacia Duster ramane unul dintre cel mai bine vandute modele SUV din gama ei, atat in Romania, cat si in Europa. Actuala generatie Dacia Duster a fost lansata in 2017, iar preturile variaza de la 13. continuă pe B1

VIDEO Aventurile unui cuplu de romani in cel mai friguros loc de pe Pamant. Cei doi au ajuns la Novosibirsk cu o Dacia Duster

Satmarenii Kinga si Attila Bertici sunt aproape de a-si realiza visul, cel de a calatori pana la Polul Nord cu o masina Dacia Duster. Expeditia spre cel mai friguros loc de pe Pamant a inceput in 12 decembrie si cei doi soti au ajuns la Novosibirsk.

Multe surprize la ultimele teste Euro NCAP: Dacia Duster, cu calificative sub medie, a fost surclasata de Ford Puma, model construit in tara noastra (VIDEO)

Ultima runda de teste EuroNCAP din acest an a venit cu multe surprize. Una dintre ele face referire la noul model Dacia Duster care a primit calificative slabe, sub medie. in schimb, o veste buna vine din partea.

Cea mai buna reteta de cozonac pentru Craciun

Cozonacul este un preparat traditional care nu lipseste de pe nicio masa de Craciun. Exista numeroase retete, care mai de care mai pretentioase. Vaprezentam mai jos reteta bunicilor, cele care au adus.

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

Cea mai mare frica a lui Cabral. Ce a reusit, in cele din urma, de dragul fiicei lui cu Andreea Ibacka

De Craciun toata lumea incearca sa faca pe plac celor apropiati, si sa le faca tot felul de cadouri, unele serioase, altele dragute sau amuzante,. Dar, Cabral, vedeta Pro TV, se pare ca a trecut la un alt nivel cand vine vorba de cadouri, mai ales ca este vorba de fata cea mica, Namiko. Cea .

VIDEO Klopp, o minte sclipitoare: Povestea celui care a facut din Liverpool cea mai buna echipa din lume

A vrut sa fie doctor, dar si-a dat seama repede ca nu e suficient de inteligent pentru o cariera in medicina. Nici ca jucator n-a stralucit la nivel inalt, dar, ca antrenor, mintea sa sclipitoare a transformat-o pe Liverpool in cea mai buna echipa de fotbal din lume.

RETETA DE CRACIUN. Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

METEO Ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara, ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali

Meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara si au emis un cod galben de ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali.

Sezonul de iarna: ce trebuie sa stii despre cea mai scurta zi din an si ce este atat de speciala

Solstitiul de iarna 2019 din acest an are loc pe 22 decembrie. Deoarece axaPamantuluieste inclinata cel mai departe deSoare, solstitiul de iarna este cea mai scurta zi a.

Renault are un SUV si mai ieftin decat Dacia Duster si deja e un succes

Dacia se poate lauda cu preturi mici, dar pe unele piete Renault se descurca si mai bine. Asa e cazul cu modelul Triber, care in aceasta luna a reusit o performanta deloc de neglijat. Iar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )