Libnet.ro
UNICEF

18:00

10 ani de Porsche Panamera: automobil sport, berlina de lux, pioner hibrid

Auto Ro Auto Ro,
10 ani de Porsche Panamera: automobil sport, berlina de lux, pioner hibrid

Acum zece ani, Porsche lansa un nou segment de piata. Cu Panamera, producatorul de masini sport prezenta primul sau Gran Turismo in aprilie 2009. continuă pe Auto Ro

Orasele din Romania care si-au dublat sau chiar triplat suprafata in ultimii 10 ani. Chiar si asa, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa

In ultimii 10 ani, municipiul Bucuresti a adaugat la teritoriul sau o suprafata mai mare decat suprafata Timisoarei. Extinderea necontrolata urbana excesiva a fost inregistrata in mai multe orase intorsura Buzaului si-a marit de peste 4 ori suprafata in intervalul 1993-2017, la fel ca si Somcuta Mare, Viseul de Sus si-a triplat-o, iar Magurele a urcat de la putin peste 900 de hectare la peste 4. 000 ha. Acest lucru a avut loc ca urmare a proximitatii fata de centrele urbane mari si a proceselor de sub-urbanizare. in municipiile mari precum Bucuresti si Cluj-Napoca, expansiunea a fost spectaculoasa. in 1992, Bucurestiul ocupa 20. 251 ha. Astazi, ocupa peste 24. 100 de hectare. Din pacate, cu toata expansiunea, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa.

De ce nu repara nimeni pasajul Pipera-Tunari, puternic degradat la 10 ani de cand a fost dat in folosinta

Pasajul Pipera Tunari incepe sa se degradeze, punand in pericol siguranta circulatiei, desi au trecut doar 10 ani de cand a fost dat in folosinta.

Cosmin Stan a revenit la Pro TV dupa 10 ani: Ma intorc acasa

Cosmin Stan 41 de ani) a revenit la postul Pro TV dupa zece ani, timp in care a trecut pe la mai multe posturi de stiri.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )