Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dacia planuieste mai multe modele derivate din Duster. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Auto Ro Auto Ro,
Dacia planuieste mai multe modele derivate din Duster. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Producatorul de la Mioveni intentioneaza sa lanseze mai multe modele derivate din SUV-ul Duster. Printre acestea s-ar putea numara un Duster cu sapte locuri sau un Duster Coupe. continuă pe Auto Ro

Dacia pregateste o surpriza de proportii. Ce modele va lansa?

Dacia pregateste surprize de proportii. Constructorul de la Mioveni anunta lansarea mai multor modele derivate din Duster, ceea ce va obliga uzina sa-si mareasca, incepand de anul viitor, capacitatea de.

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

Mai multe spatii comerciale si autoturisme, inundate in urma unei ploi torentiale in Cernavoda

Mai multe spatii comerciale si autoturisme au fost inundate, miercuri seara, in urma unei ploi toren.

Baile Herculane se transforma intr-un mare santier. Mai multe dintre cladirile istorice vor fi reabilitate cu bani europeni

Baile Herculane se vor transforma intr-un santier imens in zilele care urmeaza. Primaria va demara lucrarile la mai multe obiective din statiune. Este vorba despre un parc, o piata trei poduri si un hote.

Michel Platini, pus in libertate dupa o audiere de mai multe ore

Fostul mare fotbalist francez si presedinte al UEFA, Michel Platini, a fost pus in libertate in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost audiat mai multe ore in ancheta legata de atribuirea organizarii.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis a intrat in campanie electorala, deci ma astept la mai multe blocaje

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara ca se asteapta la mai multe blocaje din partea presedintelui Klaus Iohannis, avand in vedere ca acesta si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Mai multe statii de autobuz din Galati, recent amenajate, au fost vandalizate. Reactia vehementa a primarului

Edilul a amintit ca devastarea refugiilor din statii este doar o parte din distrugerile din oras, carora le cad victima, zilnic, cosurile de gunoi, bancile, spatiile verzi, mijloacele de transport public.

Viorica Dancila ii raspunde la scrisoare lui Klaus Iohannis: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Viorica Dancila a declarat, joi, ca a luat act de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat modificarea legislatiei electorale in asa fel incat sa nu mai fie probleme in ziua.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )