Libnet.ro
UNICEF

01:05

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

B1 B1,
OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria. continuă pe B1

Schimbari uriase pe Instagram! Una dintre cele mai cunoscute functii ale retelei sociale va fi eliminata

Instagram renunta la una dintre functiile pe care le-a avut inca de la lansare. Functia care permitea utilizatorilor sa vada ce aprecieri si comentarii dau prietenii lor altor persoane va fi indisponibila.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori

Tragedia din Ialomita, 10 morti dintre care 8 mame ucise. Una dintre ele mai trecuse pe langa moarte de patru ori. Destinul nu a iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 .

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

Balta Zatun, una dintre cele mai cunoscute zone de pescuit din Romania, populata cu mii de kilograme de peste

Pestele a fostcumparat de la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatica, Pescuit si Acvacultura Galati. Greutatea medie a crapului cu care a fost populata balta Zatun este de aproximativ un kilogram.

Sezonul patru din Rick and Morty are un trailer si o data oficiala de lansare

Rick and Morty, una dintre cele mai populare animatii ale momentului, revine oficial cu un nou sezon, mai devreme decat te asteptai. Daca si tu esti curios sa vezi prin ce mai aventuri trec.

Trei dintre cele mai frumoase jocuri ale copilariei

Atat copiii, cat si adultii ar trebui sa ia parte la activitati fizice cel putin o ora in fiecare zi. Specialistii recomanda acest lucru pentru dezvoltarea unor obiceiuri sanatoase, de aceea este important ca sportul sa fie o parte esentiala din viata copiilor, astfel incat sa invete de mici sa fie persoane active.

Accident Ialomita. Viorica a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia

Viorica, una dintre cele 8 mame care au murit in accidentul din Ialomita, a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia. Accident Ialomita. Viorica Moise a fost inmormantata cu o zi mai devreme Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, .

Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Grupul DER Touristik, una dintre cele mai marii companii de turism din lume, cu sediul in Germania, se extinde in Romania si anunta finalizarea achizitiei celei mai mari retele de agentii de turism din tara.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )