Libnet.ro
UNICEF

07:16

SUV-ul CX-5 a fost cel mai cautat model al japonezilor de la Mazda la inceput de an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SUV-ul CX-5 a fost cel mai cautat model al japonezilor de la Mazda la inceput de an

Mazda pastreaza trendul crescator al vanzarilor in Romania. Astfel, producatorul a comercializat 1. 191 de vehicule in Romania in primele sase luni, mai mult cu 5% comparativ cu aceeasi perioada din 2018. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai cunoscut simbol din Costinesti este pe cale sa dispara. Epava care a fascinat generatii intregi are zilele numarate - VIDEO

Cel mai iubit simbol al statiunii Costinesti ar putea disparea in 10 ani. Vaporul esuat in apropiere de tarm, care a fost explorat de mii de tineri in ultimii 50 de ani, este pe cale sa se farame. Asta.

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

Cel mai mare investitor in firme IT din lume lanseaza un nou fond de investitii cu un buget de 40 miliarde de dolari

Gigantul telecom SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, laseaza un nou fond de investitii dedicat startup-urilor din tehnologie, de 40 de miliarde de dolari, Wall Street Journal, citat de Reuters.

Johnson: Brexitul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pamant

Brexitul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pamant, a declarat joi, la Londra, noul .

Principalul exponat al Muzeului Antipa, protejat printr-un sistem de izolare seismica, implementat iN PREMIERA in Europa: Cel mai mare risc pentru patrimoniul cultural al Romaniei, dupa greselile omenesti, este producerea unui cutremur major

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa isi va proteja cel mai important exponat, scheletul de Deinotherium gigantissimum, printr-un sistem de izolare seismica implementat cu ajutorul unor specialsti.

De ce s-a apreciat aurul la cel mai mare pret din ultimii sapte ani

Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din anul 2012 pana in prezent, pe fondul cresterii volati.

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Gareth Bale ar putea deveni cel mai bine platit fotbalist din lume. Cine il doreste si cat ar urma sa castige galezul in doar o saptamana de contract

Gareth Bale ar putea deveni cel mai bine platit jucator de fotbal din lume, in ciuda formei slabe pe care o traverseaza, dupa ce Zinedine Zidane a anuntat ca fotbalistul galez trebuie sa plece de la Real Madrid.

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )