Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce este controversata Taxa Oxigen pe care Gabriela Firea vrea s-o impuna in Bucuresti Cum este mascata o taxa pe proprietate (adica pe masina), intr-o asa-zisa taxa anti-poluare

B1 B1,
De ce este controversata Taxa Oxigen pe care Gabriela Firea vrea s-o impuna in Bucuresti Cum este mascata o taxa pe proprietate (adica pe masina), intr-o asa-zisa taxa anti-poluare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a regandit proiectul anti-poluare cu care venise, initial, in luna august. De aceasta data, planul a fost modificat in asa fel incat sa vizeze toate masinile sub EURO 5. continuă pe B1

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata - 0,07 leimc

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, de 0. 07 leimc pentru achitarea imprumutului contractat de la Banca Europeana de Investitii BEI) in valoare de 75 milioana Euro, pentru lucrarile de la statia de epurare de la Glina, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 24 octombrie. Daca proiectul va fi aprobat, taxa va fi instituita de pe 1 noiembrie 2019 si se va aplica pana la finalizarea lucrarilor, data preconizata fiind finalul anului 2022.

Taxa OXIGEN a Gabrielei Firea, desfiintata de Nicusor Dan: Nu face diferenta intre poluarea produsa de masinile pe benzina si masinile pe motorina

Taxa pe oxigen pe care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea s-o implementeze de la 1 ianuarie, este desfiintata de catre Nicusor Dan. Potentialul candidat al celor de la USR sustine ca Firea nu a facut.

Una din cinci masini inmatriculate in Bucuresti si Ilfov, interzisa in centrul Capitalei prin Taxa Oxigen a Gabrielei Firea. Ce masuri vrea sa introduca Primaria Generala din 1 ianuarie 2020 (VIDEO)

Taxa Oxigen promovata de primarul Gabriela Firea ar conduce la situatia in care una din cinci masini inmatriculate in Bucuresti si Ilfov nu va mai putea circula prin centrul Capitalei, in timp ce alte peste.

Taxa Oxigen Una din cinci masini inmatriculate in Bucuresti si Ilfov va avea interzis in centrul Capitalei de la 1 ianuarie

Una din cinci masini inmatriculate in Bucuresti si Ilfov nu va putea circula prin centrul Capitalei, iar alte peste 650. 000 vor trebui sa plateasca vinieta pentru a circula prin oras, daca la 1 ianuarie intra in vigoare taxa Oxigen, promovata de primarie. Firea a modificat proiectul Oxigen: Toate masinile sub Euro 5 vor plati taxa de Bucuresti Care vor fi tarifele si amenzile.

Gabriela Firea, dezvaluiri uimitoare despre PSD si Guvern: Trebuie sa va schimbati numele

In ultimele saptamani, Gabriela Firea a fost destul de rezervata cand vine vorba de declaratii despre situatia politica tensionata din tara noastra. Aseara, a rupt insa tacerea la Antena 3. Chiar daca este in continuare un membru activ al Partidului Social Democrat, inca de pe vremea lui Dragnea, au existat tensiuni semnificative intre primarul capitalei .

GABRIELA FIREA: Nu se pune problema ca angajatii de la RADET ar putea fi lasati pe drumuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si premierul Viorica Dancila, au participat, luni, la o dezbatere pe tema rezolvarii problemelor termoficarii, in Bucuresti. Cele doua au asigurat angajatii RADET ca nu vor ramane fara locuri de munca pe viitor si ca se doreste retehnologizarea regiei de termoficare din Bucuresti.

Gabriela Firea: Ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul privind vinieta de acces in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul care prevede ca masinile cu norma de poluare sub Euro 5.

Gabriela Firea, nasa de botez a fetitei Alessandrei Stoicescu. Ce tinuta a purtat primarul Capitalei la biserica

Primarul Capitalei a avut un rol foarte important in aceasta sambata, pe 19 octombrie. A participat la botezul fetitei Alessandrei Stoicescu, o ceremonie in carul careia ea si sotul ei au devenit parintii spirituali ai micutei. Gabriela Firea a devenit nasa de botez a micutei si a facut publice si cateva fotografii de la marele .

Gabriela Firea, anunt-surpriza in scandalul zilei: Ma vad nevoita sa fac asta!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ii transmite o scrisoare deschisa urmasei familiei Bratianu,Marie Helene Bratianu, cea care a acuzat faptul ca a venit pana la Bucuresti de la Paris pentru o .

Primarul Gabriela Firea cere Consiliului General sa aprobe proiectul vinietei pentru Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca ar fi normal ca toti membrii Consiliului General al .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3245 seconds )