Libnet.ro
UNICEF

22:01

Ministerul Transporturilor: Autostrada A8 beneficiaza de fonduri in proiectul de buget pe 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Transporturilor: Autostrada A8 beneficiaza de fonduri in proiectul de buget pe 2019

Autostrada A8, cunoscuta ca Autostrada Unirii, tronsonul Targu Mures Targu Neamt, va beneficia anul acesta de 9,3 milioane de lei de la Ministerul Transporturilor pentru elaborarea documentatiilor tehnico economice, potrivit unui. continuă pe Wall-Street Ro

Orban, despre proiectul de buget pe 2019: E science-fiction. Guvernul a jefuit comunitatile locale: taie peste 4,5 miliarde din banii primariilor

Liderul PNL Ludovic Orban critica proiectul de buget publicat de Ministerul de Finante. Guvernul minte ca aloca cele mai mari sume pentru autoritatile locale: in realitate, taie peste 4,5 miliarde din banii comunitatilor locale, sustine liderul PNL.

BUGET 2019 Banii destinati Transporturilor pe 2019 vs. ultimii ani: Sume mari bugetate, cheltuieli putine realizate

Pentru 2019 Ministerul Transporturilor are un buget propus de circa 11,7 miliarde de lei, mai mare cu aproape 2,5 miliarde fata de cel propus pe 2018, dar mai mic decat propunerile din ceilalti trei ani anteriori. Cu toate acestea, sumele totale propuse sunt una, iar cat de mult reuseste sa cheltuiasca in realitate un minister e altceva. in 2018, cu unul dintre cele mai mici bugete alocate in ultimii ani, Transporturile au cheltuit foarte putin, iar in ultimii patru ani sumele cheltuite efectiv de Transporturi au scazut constant.

Buget 2019: cele mai penibile exprimari despre bugetul

Sustinatorii bugetului pe 2019 s-au intrecut in declaratii care mai de care mai caraghioase. Iata mai jos un top alcatuit din perlele spuse de autoritati: Plata orelor suplimentare de munca inseamna bani aruncati aiurea Munca suplimentara efectuata peste durata normala a timpului de lucru sau in zilele libere se va compensa numai cu timp liber, [] .

Buget 2019: cele mai penibile exprimari despre bugetul Romaniei

Sustinatorii bugetului pe 2019 s-au intrecut in declaratii care mai de care mai caraghioase. Iata mai jos un top alcatuit din perlele spuse de autoritati: Plata orelor suplimentare de munca inseamna bani aruncati aiurea Munca suplimentara efectuata peste durata normala a timpului de lucru sau in zilele libere se va compensa numai cu timp liber, [] .

Buget 2019. Tot ce trebuie sa stii despre bugetul pe 2019

Buget 2019. Veniturile bugetului general centralizat al unitatilor administrativ-teritoriale pe anul 2019 se estimeaza la 76,67 miliarde de lei, reprezentand 7,5% din Produsul Intern Brut, iar in cadrul acestora ven.

PSD a uitat de Autostrada Unirii in Bugetul pe 2019! Deputatul Marius Bodea (PNL): Ne-a ajuns cutitul la os. Moldova este scoasa de pe harta investitiilor

Marius Bodea, deputatul care conduce PNL Iasi, sustine ca in proiectul de buget pe anul 2019 nu sunt incluse sumele necesare pentru finalizarea documentatiilor pentru Autostrada Iasi-Targu Mures, potrivit.

Buget 2019 Kelemen Hunor: Filosofia legata de autoritatile locale nu este corecta si nu este acceptabila / mi este greu sa spun ca l vom sustine n aceasta forma

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca impartirea banilor catre autoritatile locale nu este corecta si nici acceptabila, consiliile judetene pierzand intre 17 si 70 de milioane de lei. Uniunea va depune amendamente la proiectul prezentat de Ministerul Finantelor.

BUGET 2019 Ministerul Comunicatiilor este pregatit sa plateasca 110 milioane de lei pe licente Microsoft n acest an

Ministerul Comunicatiilor este pregatit sa plateasca 110 milioane lei in acest an pentru achizitionarea, in numele Guvernului, a drepturilor de utilizare a unor produse Microsoft, dupa plati in valoare de peste 536,1 milioane lei efectuate in perioada 2009-2017, potrivit proiectului de buget pe 2019. Contactat de HotNews. ro, Ministrul Alexandru Petrescu a explicat de ce a bugetat aceasta suma si in ce conditii va fi efectuata plata.

Buget 2019. Guvernul taie cu peste o treime banii pentru biserici

Proiectul de buget de stat pe 2019 prevede reducerea cu 33,86%, fata de executia preliminata pe 2018, a creditelor bugetare destinate sustinerii cultelor religioase, care constau in principal in bani alocati pentru construirea si intretinerea lacaselor de cult, de la 213,2 la 141 milioane lei. in 2017, in acest scop s-au cheltuit de la buget doar 70,26 milioane lei.

Buget 2019. Guvernul sustine ca nu va incasa niciun leu din taxa pe lacomie. Analisti: Bugetul excesiv de optimist ascunde taxa bancara

Guvernul sustine ca nu a inclus in proiectul de buget din acest an taxa pe lacomie, dar analistii spun ca prognozele sunt prea optimiste, iar taxa bancara este ascunsa in venituri.

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )