Libnet.ro
UNICEF

17:30

Proiectul prin care se solicita Guvernului administrarea Centurii Capitalei, refuzat de CGMB

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiectul prin care se solicita Guvernului administrarea Centurii Capitalei, refuzat de CGMB

Consilierii municipali au respins in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care se solicita Guvernului sa transmita Centura Capitalei din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor in domeniul public al. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care primarul Gabriela Firea cerea ca Soseaua de Centura sa fie administrata de Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat solicitarea primarului Gabriela Firea de transmitere a Centurii Capitalei in administrarea Primariei Capitalei. in prezent, obiectivul se afla la Guvern si este gestionat de Ministerul Transporturilor. Gabriela Firea s-a declarat recent nemultumita de ritmul lucrarilor la acest obiectiv de investitii, desi partidul din care face parte a fost pana acum responsabil.

Proiectul imobiliar care propune construirea a 3 blocuri cu 4 etaje in gradina sediului PNL, pe Aleea Modrogan, aprobat de Consiliul General

Proiectul imobiliar care propune construirea a 3 blocuri cu 4 etaje pe Aleea Modrogan 1 A, in parcul vilei Filipescu-Brancoveanu, monument istoric, a fost aprobat miercuri in sedinta Consiliului General. Blocurile ar urma sa fie construite practic in curtea vilei in care se afla sediul central al PNL, langa Bulevardul Aviatorilor, dupa ce terenul a fost dezmembrat si vandut de RA-APPS. in Planul Urbanistic al zonei protejate Filipescu, aprobat tot de Primaria Capitalei, vila apare cu grad maxim de protectie, la fel si parcul pe care urmeaza sa se edifice constructiile, conservarea fiind obligatorie.

Proiectul imobiliar care propune construirea a 3 blocuri cu 4 etaje in gradina sediului PNL, pe Aleea Modrogan, discutat in Consiliul General

Proiectul imobiliar care propune construirea a 3 blocuri cu 4 etaje pe Aleea Modrogan 1 A, in parcul vilei Filipescu-Brancoveanu, monument istoric, va fi discutat miercuri in sedinta Consiliului General. Blocurile ar urma sa fie construite practic in curtea vilei in care se afla sediul central al PNL, langa Bulevardul Aviatorilor, dupa ce terenul a fost dezmembrat si vandut de RA-APPS. in Planul Urbanistic al zonei protejate Filipescu, aprobat tot de Primaria Capitalei, vila apare cu grad maxim de protectie, la fel si parcul pe care urmeaza sa se edifice constructiile, conservarea fiind obligatorie.

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea a primit LOVITURA DE GRATIE! A PIERDUT DEFINITV procesul prin care a cerut dizolvarea PSD

Este oficial! Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul prin care a cerut dizolvarea PSD. Curtea de Apel Bucuresti este cea care a luat aceasta decizie, conform G4media. ro. Dragnea s-a folosit de propria.

Dramele prin care a trecut Angela Rusu. A pierdut 3 sarcini. Cum si-a revenit apoi

Angela Rusu, solista de muzica de petrecere, s-a lansat in muzica in anul 2000. De-a lungul timpului Angela a cantat la nuntile si petrecerile mai multor vedete si afaceristi, printre care si Elena Basescu, fiind artista preferata a fostului sef de stat. Dramele prin care a trecut Angela Rusu Aparent fericita, atat in viata profesionala, .

Unul dintre patronii Colectiv anunta ca va contesta sentinta prin care este condamnat la peste 11 ani de inchisoare: Decizia este nedreapta Nu au fost administrate toate probele

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, considera ca decizia tribunalului, prin care este condamnat la 11 ani si opt luni de inchisoare, este una nedreapta, motivand ca nu au fost administrate toate probele. Mincu a mai spus ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti la Curtea de Apel, unde spera ca judecatorii sa administreze toate probele si sa audieze inclusiv expertii procuraturii.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Profi Rom Food preia Pram Maya

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a autorizat tranzactia prin care Profi Rom Food intentioneaza sa preia optsprezece spatii comerciale aflate sub controlul unic al companiei Pram Maya, conform News. ro.

Consilierii Capitalei au respins, din nou, transformarea Padurii Baneasa in parc

Consilierii generali au respins pentru a doua ora, miercuri, proiectul prin care primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa ia de la Romsilva trei parcele din Padurea Baneasa, in vederea amenajarii unui parc.

Cum recunosti simptomele de atac cerebral. Proiectul prin care cadrele medicale dintr-un spital de provincie invata resuscitare avansata

Medicii si asistentii medicali au exersat in moduri practice cum sa recunoasca simptome de atac cerebral si de stop cardio-respirator si cum sa intervina corect in asemenea situatii, prin oferirea de suport vital avansat pentru salvarea vietii pacientilor.

Peste un milion de oameni au semnat o petitie impotriva unei comedii Netflix care-l portretizeaza pe Iisus drept gay

Peste un milion si jumatate de persoane au semnat o petitie prin care solicita platformei video Netflix sa inlature o comedie care-l infatiseaza pe Iisus drept homosexual.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )