Libnet.ro
UNICEF

01:05

Administratia Trump propune UE eliminarea totala a taxelor la importurile auto -Handelsblatt

Hotnews Hotnews,
 Administratia Trump propune UE eliminarea totala a taxelor la importurile auto -Handelsblatt

Administratia Donald Trump propune Uniunii Europene eliminarea totala, pe baza de reciprocitate, a taxelor vamale pentru importurile de autovehicule, afirma surse citate de site-ul publicatiei germane Handelsblatt, citeaza Mediafax. in urma cu zece zile, in 22 iunie, Donald Trump a amenintat ca va impune taxe vamale de 20% pe masinile importate din UE. in replica, UE ameninta cu represalii comerciale de 294 miliarde dolari daca Trump impune taxe vamale pentru masinile europene. continuă pe Hotnews

Administratia Trump propune UE eliminarea totala a taxelor la importurile auto - Handelsblatt

Administratia Donald Trump propune Uniunii Europene eliminarea totala, pe baza de reciprocitate, a taxelor vamale pentru importurile de autovehicule, afirma surse citate de site-ul publicatiei germane Handelsblatt, citeaza Mediafax. Pe 22 iunie, Donald Trump a amenintat ca va impune taxe vamale de 20% pe masinile importate din UE. in replica, UE ameninta cu represalii comerciale de 294 miliarde dolari.

Culisele razboiului vamal transatlantic. Ce propun americanii, cum raspund europenii

Presa europeana scrie despre negocierile purtate de oficiali americani si europeni pentru evitarea unul razboi comercial total. Astfel, publicatia germana Handelsblatt relateaza ca administratia Trump a propus UE eliminarea totala a taxelor la importurile auto, iar Bruxellesul se gandeste la un acord mai larg care sa includa marii exportatori auto din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )