Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Cine este George Hotz, hacker-ul care vrea sa faca orice masina autonoma, cu 1.000 dolari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cine este George Hotz, hacker-ul care vrea sa faca orice masina autonoma, cu 1.000 dolari

George Hotz, 28 de ani, cunoscut din 2007 drept hacker-ul de iPhone, este fondatorul Comma. ai, o companie relativ noua care isi propune sa faca autonoma orice masina fabricata dupa 1996, totul la un cost de sub 1. 000 dolari. George Hotz a avut si dispute cu Elon Musk, fondatorul Tesla Motors, spunand ca poate face un sistem video de analiza a traficului de unul singur, in 3 luni, care sa fie chiar mai bun decat ceea ce exista acum pe masinile Tesla si care sa coste infinit mai putin. continuă pe Hotnews

VIDEO Cine este George Hotz, hacker-ul care vrea faca orice masina autonoma, cu 1.000 dolari

George Hotz, 28 de ani, cunoscut din 2007 drept hacker-ul de iPhone, este fondatorul Comma. ai, o companie relativ noua care isi propune sa faca autonoma orice masina fabricata dupa 1996, totul la un cost de sub 1. 000 dolari. George Hotz a avut si dispute cu Elon Musk, fondatorul Tesla Motors, spunand ca poate face un sistem video de analiza a traficului de unul singur, in 3 luni, care sa fie chiar mai bun decat ceea ce exista acum pe masinile Tesla si care sa coste infinit mai putin.

A pierdut o AVERE la JOCURI, dar nu se astampara: Cine este ARTISTUL DIN ROMANIA care SPARGE 7.000 de lei in 2 ore, la PACANELE

Medicii i-au interzis fumatul, dar tot fumeaza. Jocurile de noroc l-au ruinat, dar tot joaca. Cine este acest incapatanat al sortii? Nimeni altul decat cunoscutul lautar Nelu Ploiesteanu. Nu.

Cine este EA? Asta da BOMBA in LUMEA MONDENA! Valentina Pelinel ...

Valentina Pelinel este cunoscuta ca si model, unul care s-a bucurat de succes atat in tara, cat si in strainatate. Fostul model s-a gandit sa se reprofileze. Pare ca vrea.

Cine este autorul masacrului din Texas, in care 27 de oameni si-au pierdut viata intr-o biserica - VIDEO

Autorul masacrului de duminica seara din Texas, in care 26 de oameni au fost ucisi intr-o biserica, a fost identificat. Este vorba de un tanar de 26 de ani, pe nume Devin Patrick Kelley. Devin.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )