Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Modelul care poate aduce titlul de cel mai rapid hot hatch in curtea Renault - Noul Megane R.S. Trophy

Adevărul Adevărul,
VIDEO Modelul care poate aduce titlul de cel mai rapid hot hatch in curtea Renault - Noul Megane R.S. Trophy

O noua declinare a hot hatch-ului ce poarta semnatura Renault Sport a fost prezentata. Noul Megane R. Trophy propune 300 CP si 420 Nm. continuă pe Adevărul

Valean: Custodele din ariile naturale protejate nu poate fi nlocuit cu statul care este cel mai prost administrator

Europarlamentarul Adina Valean, presedinte al Comisiei de Mediu din Parlamentul European, critica decizia Guvernului de a elimina prin ordonanta custozii din ariile naturale protejate. Custodele poate fi reglementat mai strict, atributiile impartite mai echilibrat intre autoritatile statului si custode, dar acesta nu poate fi desfiintat si inlocuit cu statul care este dovedit) cel mai prost administrator, se arata intr-un comunicat de presa al europarlamentarului.

Cel mai tanar participant de la Balcaniada de informatica, medaliat cu argint. Pur si simplu imi place scoala

Ion Popescu, elev in clasa a X-a al Colegiului National Tudor Vladimirescu CNTV) din Targu Jiu, este considerat de profesorii sai un mic geniu al informaticii. Acesta a reusit sa castige medalia de la argint la Balcaniada de informatica, fiind cel mai tanar participant din tot concursul la care au participat peste 120 de elevi din 13 tari.

Romania a avut cel mai mic pret la energie din regiune

Pretul energiei electrice pe bursa din Romania a fost sambata cel mai mic dintre pietele cu care tara noastra este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului pietei, OPCOM. Astfel,.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Dancila, cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie electorala, promitand cresteri de pensii.

Orban, atac dur la adresa premierului: Doamna Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei. Nu se pricepe la nimic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie.

Alisson Becker a semnat cu Liverpool si a devenit cel mai scump portar din istorie

Liverpool a obtinut transferul portarului Alisson Becker de la AS Roma pentru suma de 62,5 milioane de euro plus bonusuri ce pot ajunge la alte zece milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump goalkeeper din istorie, informeaza BBC.

Faze tari: Cum arata cel mai excentric vernisaj de picturi. Tablourile contin organe genitale; Un vasluian a asteptat-o pe Simona Halep cu pine si sare; Armele printate 3D tocmai au devenit, ntr-un fel, legale;

Un nou set de date poate reprezenta prima dovada directa a unei stele care devoreaza o planeta. in ultimii ani, astronomii au observat ca variatiile sunt mai. Pe viitor, plantele vor putea fi capabile sa-si creeze propriul lor ingrasamant, datorita unei inovatii. Un nou studiu condus de oamenii de stiinta de la.

Misterul a luat sfarsit: Cel mai controversat SARCOFAG din istorie a fost deschis! Arheologii au ramas muti de uimire. Imagini INCREDIBILE din interior! (VIDEO, FOTO)

In ultimele saptamani, internetul a vuit in urma unei descoperiri importante care a avut loc in Egipt. Arheologii au dat peste un sarcofag negru, de dimensiuni mari, despre care nu stiau absolut nimic si care nu.

Horoscop. Zodiile care vor fi cel mai putin afectate de Luna sangerie din 27 iulie

Pe 27 iulie vom fi martorii celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21. Fenomenul, care va dura o ora si 43 de minute, va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale. Sub eclipsa lunii.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )