Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dacia propune TVA zero pentru masinile noi

B1 B1,
Dacia propune TVA zero pentru masinile noi

Dupa ce luna trecuta ameninta ca isi muta productia de la Mioveni daca pana in 2020 nu se construieste autostrada Sibiu-Pitesti, Dacia face o propunere fiscala autoritatilor. Producatorul propune TVA. continuă pe B1

Dacia cere TVA zero pentru masinile noi

Vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, a propus joi, oficialilor din Ministerul de Finate sa instituie TVA zero pentru achizitia de masini noi, pentru a stimula vanzarile, informeaza Digi 24.

Dacia propune TVA zero pentru achizitia de masini noi, Guvernul este reticent

Automobile Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor.

UPDATE Constantin Stroe (ACAROM) propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Automobile Dacia a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor, scrie Mediafax. Ideea a fost prezentata de catre Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia, oficialilor Ministerului Finantelor Publice, care insa au fost reticenti. UPDATE Automobile Dacia precizeaza ca nu a cerut eliminarea TVA-ului. Constantin Stroe a facut declaratiile la un eveniment al organizatiei pe care o conduce Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania-ACA.

Dacia propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Automobile Dacia a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor, scrie Mediafax. Ideea a fost prezentata de catre Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia, oficialilor Ministerului Finantelor Publice, care insa au fost reticenti.

Dacia propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Automobile Dacia a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor. Ideea a fost prezentata de catre Constantin Stroe,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )