Libnet.ro
UNICEF

10:45

O propunere legislativa prevede suspendarea permisului pe 10 ani pentru cei care consuma alcool in exces la volan

Hotnews Hotnews,
 O propunere legislativa prevede suspendarea permisului pe 10 ani pentru cei care consuma alcool in exces la volan

Peste 20 de parlamentari au trimis spre avizare o propunere de modificare a Codului Rutier ce prevede pedepse mult mai mari cu inchisoarea pentru soferii prinsi bauti si suspendarea permisului pe perioade de pana la 10 ani pentru cei cu alcoolemie de peste 0,8 la mie. Cei care cred ca exageram ar trebui sa stea o nopate la urgente sa vada ce este acolo, a spus pentru HotNews. ro, Tudor Ciuhodaru, unul dintre initiatorii proiectului. Ca si in medicina, e mai usor sa previi, decat sa tratezi. Sunt pentru toleranta zero cand e vorba de alcool sau droguri la volan, mai spune el. continuă pe Hotnews

Coilprofil: 2,5 mil. mp de acoperis Metigla in 10 ani de prezenta pe piata romaneasca.

Coilprofil, divizia romana a producatorului belgian specializat in tabla cutata, profile galvanizate, piese de finisaj si elemente de izolatie, aniverseaza 10 ani de la lansarea pe piata romaneasca a tiglei metalice Metigla. In ultimul deceniu, de la fabrica din Ceptura, judetul Prahova au fost livrati peste 2,5 mil. mp de tigla metalica, care au acoperit aproximativ 13. 000 de case, 70% dintre acestea fiind constructii noi si 30% renovari. Tigla metalica alaturi de accesoriile necesare .

Un copil de 10 ani si-a ucis sora de un an, lovind-o cu masina

Un copil de 10 ani din Tandarei, judetul Ialomita, si-a omorat sora de un an si trei luni lovind-o cu masina, relateaza B1. ro. Copilul a urcat la volanul masinii care se afla in curtea casei, descuiata si cu cheile in contact.

Tragedie la Tandarei. Un minor de 10 ani si-a calcat sora de doar un an cu masina

Tragedie in sanul unei familii din Tandarei. Lasat nesupravegheat, un minor de 10 ani s-a urcat la volanul unei masini si si-a omorat sora. O ancheta a fost deschisa in acest caz.

Ialomita: Un copil de 10 ani si-a ucis sora dupa ce a lovit-o cu masina

Un copil de 10 ani din Tandarei, judetulIalomita, si-a omorat sora de un an si trei luni dupa ce a lovit-o cu masina, relateaza B1 TV. Copilul a urcat la volanul masinii care se afla in curtea casei,.

Cea mai rea sotie din Marea Britanie: Nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei odata la 10 ani

Kate, o femeie din Marea Britanie poate fi considerata cea mai rea sotie deoarece nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei foarte rar. Femeia de 39 de ani este mult prea ocupata cu.

Experti rusi: Iarna care vine va fi cea mai rece din ultimii 100 de ani pentru europeni

Meteorologii din Rusia avertizeaza ca iarna care vine va fi cea mai rece din ultimii 100 de ani. Conform prognozei serviciilor servicii meteorologice ruse, bazate pe calculul indicilor climatici, va exista un proces.

Cele 10 reguli pentru un stil de viata sanatos, la inceput de an scolar.

Odata cu inceperea noului an scolar, este indicat ca parintii sa alcatuiasca pentru cei mici un program riguros, din care sa nu lipseasca nici orele de studiu, dar nici timpul petrecut in familie. Este bine ca, la trezire, copilul sa faca cateva exercitii de inviorare, sa nu sara peste micul-dejun si nici peste gustarile dintre mese. Nu uitati sa petreceti timp cu cel mic si sa includeti in programul lui si plimbari in parc si spectacole la teatru, arata Fundatia PRAIS, prin programul Si eu .

Top 10 ponturi pentru a slabi mai usor si obiceiurile zilnice care te ingrasa.

Pentru a da jos cateva kilograme nu trebuie sa recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sala. Trebuie, mai ales, sa ne revizuim obiceiurile alimentare de zi cu zi, caci acestea sunt- cel mai probabil adevaratul motiv al ingrasarii. Desi fiecare om are propriile tabieturi, inclusiv in ceea ce priveste alimentatia, in mod surprinzator obiceiurile proaste apar destul de des la destul de multe persoane. In fata aceastor obiceiuri proaste care ne pot ingrasa sau, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )