Libnet.ro
UNICEF

23:30

Propunere de referendum pentru restrictionarea traficului rutier in centrul Bucurestiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Propunere de referendum pentru restrictionarea traficului rutier in centrul Bucurestiului

Un membru al Consiliului General al Municipiului Bucuresti a propus organizarea unui referendum in Capitala, pe 27 ianuarie 2019, referitor la restrictionarea accesului auto in perimetrul delimitat in interiorul zonei centrale a Municipiului. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei urmeaza sa decida asupra organizarii unui referendum pentru introducerea unei taxe auto de acces in centrul orasului

Primaria Capitalei urmeaza sa decida asupra organizarii unui referendum local pentru introducerea unei taxe auto de acces in centrul orasului, la propunerea unui consilier general ALDE. Referendumul ar urma sa aiba loc in 27 ianuarie anul viitor.

Columbia trimite nca 5.000 de soldati la frontiera cu Venezuela pentru combaterea traficului de droguri

Presedintele columbian Ivan Duque a anuntat duminica desfasurarea a aproape 5. 000 de soldati suplimentari in regiunea Catatumbo, frontaliera cu Venezuela, pentru a combate traficul de droguri si grupurile armate ilegale, relateaza AFP citata de Agerpres.

Se cere referendum pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova: Campanie de strangere de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a anuntat intr-o conferinta de presa alaturi de liderul miscarii unioniste Actiunea 2012 ca se implica in campania de strangere de semnaturi pentru initiativa.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )