Libnet.ro
UNICEF

10:31

Noul Cod Rutier: Transportatorii considera abuzive sanctiunile propuse

Auto Ro Auto Ro,
Noul Cod Rutier: Transportatorii considera abuzive sanctiunile propuse

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) considera abuzive sanctiunile propuse in proiectul noului Cod Rutier si solicita modificarea acestora, precum si introducerea de masuri care sa stabileasca responsabilitati si pentru pietoni si autoritatile care administreaza drumuri, anunta Mediafax. continuă pe Auto Ro

Noul Cod Rutier nu va fi introdus pe ordinea de zi a guvernului mai devreme de doua saptamani - Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Pervers! Ponta a strecurat n noul Cod Rutier un articol care permite exploatarea aurului cu cianuri

Pervers! Ponta a strecurat in noul Cod Rutier un articol care permite exploatarea aurului cu cianuriTurism in Ferentari: Cartierul va fi promovat ca regiunea din Europa cu cei mai multi mexicaniRevolutie in medicina! Primul transplant de amigdale din lume, incheiat cu succes la CaracalMita in Liga II! Antrenorul Unirii Tarlungeni acuza Rapidul ca a cumparat arbitrul cu bonuri de masaRomanii il acuza pe Ion Ficior de dublu genocid: A fost si tortionar, si administrator de bloc!.

Transportatorii, impotriva noului Cod Rutier.

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) considera abuzive sanctiunile propuse in proiectul noului Cod Rutier si cere modificarea acestora, precum si introducerea de masuri care sa stabileasca responsabilitati si pentru pietoni si autoritatile care administreaza drumuri, transmite Mediafax. UNTRR solicita in acest sens o reexaminare a cuantumului amenzilor si a sanctiunilor complementare propuse prin proiectul Codului Rutier. Sanctiunile propuse prin proiectul de .

Transportatorii cer modificarea noului Cod Rutier din cauza sanctiunilor prea dure

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) considera abuzive sanctiunile propuse in proiectul noului Cod Rutier si cere modificarea acestora, precum si introducerea de masuri care sa stabileasca responsabilitati si pentru pietoni si autoritatile care administreaza drumuri.

Noul COD RUTIER prevede sanctiuni mai blande decat varianta initiala propusa spre dezbatere

Se imblanzesc amenzile din proiectul noului Cod Rutier. De la 16. 000 de lei, cea mai aspra sanctiune a ajuns acum la 9. 600 de lei. Nici perioada maxima de suspendare a permisului nu mai este de patru ani, ci d.

Hasotti: Noul Cod Rutier ar putea suferi mici ajustari la amenzi si suspendarea permiselor

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, luni, dupa intalnirea pe care grupul senatorial a avut-o cu ministrul de Interne, Radu Stroe PNL), ca proiectul noului Cod Rutier ar putea suferi mici ajustari in ceea ce priveste.

Ministrul de Interne, criticat de liberali pentru noul cod rutier

Dezbaterile pe marginea modificarilor noului cod rutier vor fi prelungite, informeaza sursele de presa. Proiectul nu va fi introdus in Guvern in urmatoarele doua saptamani, potrivit presedintelui PNL, Crin Antonescu.

Politia lamureste noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o.

Scandalul a scazut penalizarile din noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 de lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o.

Conducerea PNL blocheaza noul Cod rutier: Amenzile maxime, reduse la jumatate

Ministerul Administratiei si Internelor a inregistrat, vineri dupa-masa, o modificare a Codului Rutier, dupa discutiile avute de ministrul Radu Stroe in cadrul Biroului Permanent National al PNL. Astfel,.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )