Libnet.ro
UNICEF

06:00

ATENTIE SOFERI: Schimbari MAJORE in privinta RADARELOR din Romania! Ce patesc vitezomanii...

B1 B1,
ATENTIE SOFERI: Schimbari MAJORE in privinta RADARELOR din Romania! Ce patesc vitezomanii...

Reguli mult mai blande pentru soferi. Un nou proiect de lege introduce modificari majore privind amplasarea radarelor, astfel ca politistii care stau la panda vor deveni istorie. Initiativa legislativa. continuă pe B1

Etniile din Romania, spectacol inedit la Sibiu

Un spectacol incredibil are loc in acest weekend la Sibiu. Toate etniile din Romania si-au trimis cei mai buni artisti, cei mai buni bucatari, cei mai buni mestesugari ca sa arate ce au mai frumos: muzica,.

A MURIT! Presa din Romania e in DOLIU! I s-a facut rau pe strada, la doar 42 de ani...

Doliu in presa din Romania. Unul dintre cei mai experimentati jurnalisti bihoreni a murit sambata. Andrei Sandor avea doar 42 de ani si era redactorul-sef al publicatiei online bihorstiri. ro. Potrivit.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Opt jucatoare din Romania pe tablou la Bucharest Open. Cu cine joaca in primul tur

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal al turneului WTA gazduit la Bucuresti in perioarda 14-22 iunie.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Un grup energetic din Romania le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor

Un grup energetic din Romania a recunoscut ca le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor! Romanii care au mai mult de doua facturi restante pe parcursul unui an sunt vazuti ca fiind rau-platnici.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Stare de ALERTA intr-un mare oras din Romania: Locuitorii au ramas FARA APA din cauza unei avarii de proportii

Municipiul Bacau a ramas, sambata, fara apa din cauza unei avarii majore care s-a produs la conducta de aductiune apa de la Valea Uzului, informeaza Stiripesurse. ro. Avaria a fost localizata pe.

Un jurnalist din Romania a murit la 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Doliu in presa romaneasca! Un jurnalist din Bihor a murit la varsta de doar 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit unor surse medicale, jurnalistului in varsta de 42 de ani i s-a facut.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anunt SOC pentru toti posesorii de autoturisme pe motorina, la mana a doua, din Romania...

Automobilele cu motoare diesel sunt inca la mare cautare in Romania pentru ca ofera anumite beneficii precum consumul redus, puterea le turatie mica si, de asemenea, pentru ca sunt ideale pentru calatoriile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )