Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cea mai rapida masina din lume, cu tractiune fata, pe acest circuit este

B1 B1,
Cea mai rapida masina din lume, cu tractiune fata, pe acest circuit este

A reusit la Nurburgring, asa ca trebuia sa o faca si la Spa-Francorchamps. Timpul obtinut il face cel mai rapid vehicul cu tractiune fata din segmentul compact, pe circuitul belgian. continuă pe B1

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Italia

Cea mai mare banca italiana dupa active, UniCredit SpA, intentioneaza sa concedieze 10% din forta sa de munca - aproximativ 10. 000 de angajati - in special in Italia, ca parte a noului plan de afaceri pentru.

Alpinistul Alex Gavan a cucerit unul dintre cele mai inalte varfuri din lume. Tricolorul romanesc, arborat la peste 8.000 de metri altitudine

Alpinistul roman Alex Gavan a cucerit, pe 18 iulie, varful Gasherbrum din muntii Karakorum, Pakistan, amplasand astfel tricolorul la peste 8. 000 de metri altitudine, potrivit dcnews. ro.

Marius Pieleanu: Calin Popescu Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca de centru-stanga

Sociologul Marius Pieleanu a precizat la Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Calin-Popescu Tariceanu beneficiaza de un capital politic considerabilin zona electoratului din spectrul politic de.

Statul roman le datoreaza 95 de miliarde de lei bancilor. Romania, una dintre tarile cu cea mai ridicata expunere a sistemului bancar fata de stat

Statul roman este dator la banci cu 95 de miliarde de lei, iar acelasi raport anual al BNR arata ca Romania este una dintre tarile cu cea mai ridicata expunere a sistemului bancar fata de stat, in.

Sociologul Marius Pieleanu: ,,Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea ,,Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Cali.

Noul Volkswagen Passat costa o mica avere. Tocmai s-a lansat in Romania si e cea mai cautata masina a momentului

Noul Volkswagen Passat a fost lansat si in Romania, dar este destul de scumpa, dar nu cred ca este ceva surprinzator. Passat a fost una dintre cele mai iubite masini de catre romani.

Cum a invatat actorul Vlad Ivanov limba maghiara:Profesoara mea spus ca e adoua cea mai dificila limba din lume, dupa un dialect din sanscrita veche

Vlad Ivanov, unul dintre cei mai distribuiti actori romani, cu o cariera impresionanta in cinematografia romana, a jucat in doua filme maghiare, lansate in 2017 si 2018. Am stat de vorba cu actorul la Timisoara, la Festivalul de Film Ceau, Cinema!.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )