Libnet.ro
UNICEF

16:16

AI PERMISUL AUTO SUSPENDAT? METODA SIGURA prin care il poti RECUPERA SIMPLU si RAPID!

B1 B1,
AI PERMISUL AUTO SUSPENDAT? METODA SIGURA prin care il poti RECUPERA SIMPLU si RAPID!

Ai permisul suspendat si vrei sa il recuperezi cat mai repede? Trebuie sa indeplinesti cateva conditii, conform unei noi legi promulgate. continuă pe B1

4 lucruri pe care poti sa le faci, daca nu ai luat BAC-ul

Elevii care nu au reusit sa promoveze in sesiunea august septembrie 2019 examenul de Bacalaureat pot depune contestatie si poate la recorectare au mai mult noroc. in sesiunea iulie 2019 a examenului de Bacalaureat doar 63,78% dintre elevi au reusit sa promoveze Bacalaureatul 2019. Rata de promovare inregistrata in sesiunea august-septembrie a examenului de .

Monica Anghel va scrie o carte despre schimbarile prin care a trecut. Le va da fanilor ponturi de slabit

Monica Anghel s-a transformat in ultimii ani, iar despre schimbarile prin care a trecut va scrie mai multe in cartea sa. Cu 30 de kilogram in minus acum, cantareata le va da ponturi de slabit fanilor. Monica Anghel va scrie o carte despre schimbarile prin care a trecut Monica Anghel, in varsta de 48 de .

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Centrul Medical Unirea preia Materna Care

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a autorizat tranzactia prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care si, implicit, companiile Materna Invest si Premiere Care.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Eximbank preia Banca Romaneasca

Consiliul Concurentei a anuntat, marti, ca analizeaza operatiunea prin care Banca de Export Import a Romaniei EximBank), controlata de stat, va prelua Banca Romaneasca, prin achizitionarea a 99,28% din capitalul social al acesteia, informeaza News. ro.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Eximbank preia Banca Romaneasca

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Banca de Export Import a Romaniei EximBank) S. va prelua Banca Romaneasca S. , prin achizitionarea a 99,28% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat de presa citat de Mediafax. in conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. 211996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce trebuie supusa controlului Consiliului Concurentei.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care OMV Petrom preia benzinariile Art Petrol

Consiliul Concurentei a anuntat, luni,ca analizeaza tranzactia prin care OMV Petrom Marketing preia statiile de distributie carburanti detinute de compania Art Petrol, iar operatiunea ar depasi pragurile valorice prevazute de lege, informeaza news. ro.

SENAT: Ordonanta prin care presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot direct, adoptata tacit

Senatul a adoptat tacit, miercuri, in plen, OUG 402019 care prevede ca presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat.

Ordonanta prin care presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot direct, adoptata tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, miercuri, in plen, OUG 402019 care prevede ca presedintii consiliilor judetene se aleg prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, scrie Agerpres.

BT lanseaza un serviciu prin care antreprenorii pot deschide si alimenta 100% online contul de capital social

Banca Transilvania BT) a anuntat, marti, ca extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii de deschidere si administrare 100% online a contului de capital social.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )