Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lovitura DURA pentru soferii romani! Ai asa ceva in masina? Trebuie sa platesti 3.000 de lei!

B1 B1,
Lovitura DURA pentru soferii romani! Ai asa ceva in masina? Trebuie sa platesti 3.000 de lei!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului. continuă pe B1

Lovitura dura pentru fostul principe Nicolae inainte de nunta

Lovitura dura pentru fostul principe Nicolae. Casa Regala a inapoiat invitatia la nunta, nedeschisa! Sunt ultimele informatii, venite de la o sursa apropiata de nepotul regelui. Nicolae o invitase pe.

Lovitura dura pentru Cristi Danilet. Magistratii, huiduiti de contramanifestanti

Lovitura dura pentru Cristi Danilet. Protestul magistratilor anuntat de acest a adunat putina lume in fata Curtii de Apel. in plus, judecatorii si procurorii s-au trezit fata in fata cu o.

Masinile diesel, interzise OFICIAL! Situatie TERIBILA pentru soferii romani: Cat mai pot circula in marile orase

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi, informeaza Digi 24. S-a terminat cu autovehiculele.

Anunt BOMBA pentru SOFERII romani: Ce se intampla cu TOTI posesorii de masini Dacia...

Seful Automobile Dacia, Antoine Doucerain, a vorbit despre strategia companiei pentru viitor. El spune ca nu exista planuri pentru a lansa o Dacia hibrida sau electrica, dar ca putem sa visam la.

Asta e noua masina Dacia cu care producatorii vor sa dea lovitura: Veste uriasa pentru toti soferii romani...

Renault a prezentat la Moscova, in cadrul Salonului Auto MIAS, cel mai nou automobil dezvoltat pe platforma Logan/Duster, Renault Arkana. SUV-ul s-a inspirat din designul lui BMW X6 si va fi vandut pentru inceput .

Anunt bomba de la Paris: Ce se intampla cu masinile Dacia! Toti soferii romani trebuie sa stie asta...

Dacia a anuntat ca pregateste o mare surpriza pentru salonul auto de la Paris ce urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii octombrie. Acest anunt al producatorului auto romanesc vine dupa ce Renault a lansat la.

Cand femeia a intrat in magazin, oamenii au incremenit. Nu este posibil asa ceva. E un cosmar! (FOTO+VIDEO)

Cand femeia a intrat in magazin, toata lumea a ramas socata. Multi au crezut initial ca este o gluma, insa in scurt timp si-au dat seama ca ceea ce vad este cat se poate de real. Si asta pentru ca.

SCANDAL la EXATLON! DECIZIA RADICALA a fost anuntata: Se vor destrama! Lovitura totala pentru fani

Dupa ce a fost eliminat de la Exatlon in urma duelului cu Doru Mesesan, Calin Novacescu a lansat o previziune ingrijoratoare pentru cei din echipa Razboincilor. Fostul concurent este de parere ca echipa se va rup.

Veste SOC pentru PENSIONARII romani! Totul S-A TERMINAT: Pana cand se mai fac platile...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a facut un anunt major pentru toti pensionarii romani. Este vorba despre despre schimbarea calendarului de plata a pensiilor. Schimbarea se aplica pensiilor care sunt.

Anunt important pentru cetatenii ROMANI din Marea Britanie! Ce se intampla cu imigrantii dupa BREXIT

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Marea Britanie. Alan Manning, presedintele Comisiei Consultative privind Migratia, a anuntat ca tara sa trebuie sa limiteze acceptarea imigrantilor.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )