Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce planuri are Corneliu Birtok - Baneasa, unul dintre cei mai apreciati inventatori romani

Hotnews Hotnews,
 Ce planuri are Corneliu Birtok - Baneasa, unul dintre cei mai apreciati inventatori romani

De ani buni romanul Corneliu Birtok-Baneasa este premiat in mod constant la marile saloane pentru inventiile sale ce reduc consumul vehiculelor, iar intentiile sale sunt sa livreze filtre pentru automobile de curse si sa inceapa o colaborare cu Malaezia, a spus el la un eveniment de presa organizat de Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale ARTRI). De ce inventiile lui nu au ajuns in uzinele marilor producatori auto, care sunt proiectele la care se gandeste si de ce nu vrea sa plece definitiv din tara puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Romanul Corneliu Birtok-Baneasa a castigat medalia de aur si premiul special din Hong Kong la Salonul de Inventii Geneva

Inginerul auto roman Corneliu Birtok-Baneasa a reusit sa castige medalia de aur si premiul delegatiei din Hong Kong la Salonul International de Inventii de la Geneva cu un dispozitiv de transfer al aerului care reduce consumul de carburant cu peste 5% la camioane si autobuze, in conditii de trafic. Corneliu Birtok-Baneasa se afla la cea de-a sasea participare la Salonul International de Inventii de la Geneva, fiind medaliat cu aur in anii 2010, 2012 si 2013, cu argint in 2009 si cu bronz in 2011, noteaza Agerpres.

Reusita pentru Romania: Aur si premiul special din Hong Kong pentru Corneliu Birtok-Baneasa la Salonul de Inventii Geneva

Inginerul auto Corneliu Birtok-Baneasa a reusit sa castige medalia de aur si premiul delegatiei din Hong Kong la Salonul International de Inventii de la Geneva cu un dispozitiv de transfer al aerului care reduce consumul de carburant cu peste 5% la camioane si autobuze, in conditii de trafic, informeaza Agerpres.

Corneliu Birtok-Baneasa, medalie de aur la Geneva pentru dispozitivul de reducere a consumului la camioane cu 5%

Inventatorul si inginerul roman Corneliu Birtok-Baneasa a castigat medalia de aur si premiul delegatiei din Hong Kong la Salonul International de Inventii de la Geneva. El a realizat un dispozitiv de transfer al aerului care reduce consumul de carburant cu peste 5% la autobuze si camioane.

Unul dintre cei mai mari brokeri online din SUA: Robotii de tranzactionare sunt un cancer pentru burse

Charles Schwab, fondatorul Charles Schwab Corporation - una dintre cele mai mari companii de brokeraj online din SUA, cu active de peste 2 trilioane de dolari, s-a alaturat numarului tot mai mare de critici la adresa algoritmilor de tranzactionare.

COLABORARE INTERNATIONALA pentru DINA GABRI si NAGUALE alaturi de unul dintre cei mai importanti artisti ai INDIEI SUKHBIR! Vezi cum suna!

Imagine este o melodie de stare ce te transpune intr-o lume ireala de vis. Un beat perfect de club, dramatic.

Ponta, despre fabrica Daimler: Cred ca Sebesul va fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero

Sebesul ar putea fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero, considera premierul Victor Ponta, comentand pe marginea inaugurarii lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a.

Tanara din Constanta, luata cu forta de pe strada de cinci barbati: Unul dintre ei voia sa o ia de sotie

O tanara de 26 de ani din Constanta a fost luata cu forta de pe strada, din fata unei scoli, luni dimineata, de cinci barbati care au urcat-o intr-o masina, unul dintre agresori dorind sa o ia de sotie,.

Inventatorul roman care a impresionat Geneva si China are planuri mari: Voi experimenta cu alimentarea cu hidrogen

Inventatorul roman Corneliu Birtok-Baneasa a castigat doua premii la Geneva pentru conceptul filtrului de aer care reduce consumul de combustibil. Acum, a revenit in tara si a vorbit despre inventia sa care aduce economii de cateva mii de euro pe an. Tech Adevarul iti prezinta ce planuri de viitor are, dar si cum se va schimba domeniul transporturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )