Libnet.ro
UNICEF

14:46

Masuri in benzinariile Rompetrol pentru a preveni raspandirea COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masuri in benzinariile Rompetrol pentru a preveni raspandirea COVID-19

Rompetrol a implementat la nivelul benzinariilor din Romania, Bulgaria si Republica Moldova o serie de masuri suplimentare pentru prevenirea si reducerea raspandirii COVID-19. continuă pe Wall-Street Ro

GUVERN: Accesul jurnalistilor in Palatul Victoria a fost restrictionat pentru a preveni raspandirea COVID-19

Accesul jurnalistilor in Palatul Victoria a fost restrictionat, temporar, pentru a preveni raspandirea coronavirusului, potrivit unei informari a Guvernului.

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor.

CORONAVIRUS |Recomandarile autoritatilor pentru a preveni raspandirea COVID-19

Numarul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus a crescut vertiginos in ultimele zile, Romania aflandu-se acum in al doilea scenariu de raspuns la infectia cu COVID-19. in aceste conditii autoritatile.

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )