Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj uluitor pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj uluitor pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sandero, care se regaseau in mod uzual in preferintele europenilor, si-au vazut vanzarile la pamant, in septembrie, din cauza eliminarii unor motorizari si dezechilibrelor produse. continuă pe B1

Dacia Duster cu cel mai puternic motor e ca un Mercedes. Cum rupe soseaua noul SUV romanesc

Dacia Duster cu noul motor TCe de 1. 3 litri si 150 de cai-putere este un SUV cu performante de Mercedes. Nu e deloc o exagerare, pentru ca este un motor dezvoltat de Daimler, iar cineva l-a si.

Monica Pop, mesaj dur pentru medicii falsi:Prestarea unui act medical de catre un impostor e egala minimum cu tentativa de omor cu premeditare!

Medicul Monica Pop a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj dur pentru medicii falsi, care au iesit la iveala in ultima perioada. Toti romanii vor sa stie: De ce impostorii care s-au dat drept.

Mihai Tudose, mesaj acid pentru Liviu Dragnea: Tati, nu cumva iti da eroare/ Arunca pe piata idiotenii fabuloase, cum ar fi povestea cu statul paralel

Fostul premier Mihai Tudose ii adreseaza un mesaj extrem de dur Liviu Dragnea in contextul criticilor pe care acesta le lenaseaza privind cei care au plecat din PSD la Pro-Romania. Acesta ii reaminteste cum si el.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )