Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre motorul de Mercedes de la Dacia: Toti soferii romani au ramas placut surprinsi...

B1 B1,
Adevarul despre motorul de Mercedes de la Dacia: Toti soferii romani au ramas placut surprinsi...

Grupul Renault extinde gama motorizarilor pentru SUV-ul Duster. Aceasta va fi marita cu un propulsor de 130 CP si 150 CP. Este pentru prima data cand in Romania este produs un automobil cu aceasta putere, de. continuă pe B1

Vesti teribile de la Dacia: E vorba de caroserie... Ce trebuie sa stie urgent toti soferii romani...

Productia Dacia pentru Renault Algeria a scazut dramatic. Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria s-a micsorat cu 8. 000 de unitati. in primele noua luni ale acestui an,.

Anunt important pentru toti soferii romani: Este vorba de cutia de viteze de la Dacia!

Decizie radicala la Dacia. Normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP obliga producatorul autohton sa stopeze comercializarea modelului Duster echipat cu.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata chiar la Tribunal. Toti soferii romani sunt in pericol...

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. Hamburg a devenit primul oras din Europa.

Adevarul despre operatia la picior suferita de Carmen Bruma

Carmen Bruma a suferit o operatie la picior care a tinut-o pret de cateva zile, departe de activitatea sportiva, si care o impiedica sa participe la maratonul de weekend-ul viitor. Iata ce s-a speculat ca ar fi patit si care este adevarul.

Schimbari MAJORE la Codul Rutier: Amenzile sunt uriase! Ce mai pot face soferii romani...

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

Depresiv, alcoolic... Marturii teribile: Adevarul despre Mihai Bendeac a iesit la iveala! Ce au decis cei de la Antena 1 legat de X-Factor...

Mihai Bendeac a facut o declaratie emotionanta pentru parintii lui, care au implinit 37 de ani de casnicie si ii indeamna pe toti fanii lui sa le spuna parintilor ca ii iubesc, noteaza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )