Libnet.ro
UNICEF

15:01

Carlos Ghosn a fost eliberat pe cautiune, dupa 108 zile petrecute in inchisoarea din Tokyo

Hotnews Hotnews,
 Carlos Ghosn a fost eliberat pe cautiune, dupa 108 zile petrecute in inchisoarea din Tokyo

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault - Nissan, a fost eliberat miercuri din inchisoare dupa plata unei cautiuni de 9 milioane dolari. Arestarea sa a fost o mare surpriza, iar detentia sa a dat nastere unor dezbateri despre sistemul judiciar japonez unde cei acuzati sunt tinuti mult timp in inchisoare pana la proces. continuă pe Hotnews

Carlos Ghosn, fostul sef al Renault si Nissan, a fost eliberat pe cautiune

Carlos Ghosn, fostul director general al companiilor Nissan si Renault, a fost eliberat miercuri in Japonia dupa mai mult de trei luni de arest, in schimbul unei cautiuni de un miliard de yeni circa 8,9 milioane de dolari), relateaza BBC.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Fostul sef al Renault Nissan a fost eliberat pe cautiune

Fostul sef al Renault - Nissan, Carlos Ghosn, a fost eliberat, miercuri, din inchisoare dupa plata unei cautiuni de 9 milioane dolari. Barbatul a petrecut 108 zile in inchisoarea din Tokyo, iar cererea de.

Avocatul lui Carlos Ghosn, increzator ca fostul sef al Nissan va fi achitat

Noua echipa de avocati a lui Carlos Ghosn s-a declarat, astazi, optimista ca, in curand, ar putea fi eliberat pe cautiune fostul presedinte al Nissan si ca va urmari o strategie de aparare diferita.

Carlos Ghosn a platit cautiunea de noua milioane de dolari

Carlos Ghosn, acuzat de incalcarea legislatiei financiare si de abuz de incredere, ar putea iesi miercuri din inchisoare, dupa ce tribunalul a respins apelul procurorilor impotriva deciziei de eliberare, iar fostul presedinte al Nissan a depus cautiunea in valoare de un miliard de yeni noua milioane de dolari), transmit Reuters si Kyodo.

Jurnalist australian, dupa 17 zile petrecute in Romania: Poate voi fi rapit la urmatoarea mea vizita

17 zile in Romania: intalniri intime cu viori, castele si Vlad Tepes este titlul articolului sub care jurnalistul australian Bernard OShea publica in Financial Review fragmente din jurnalul sau de.

Un angajat al ISU Mures a fost dat disparut, dupa ce a plecat intr-o drumetie spre Varful Omu

Un barbat de 37 de ani, angajat a ISU Mures, a disparut in urma cu o saptamana, dupa ce ar fi plecat intr-o drumetie spre Varful Omu. Ultima data cand a luat legatura cu cineva a fost pe 26.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )