Libnet.ro
UNICEF

20:30

Decizie soc la DACIA: Pleaca din Romania! Ce se intampla cu uzina de la MIOVENI

B1 B1,
Decizie soc la DACIA: Pleaca din Romania! Ce se intampla cu uzina de la MIOVENI

O schimbare crucialava avea loc la conducerea Dacia. Jerome Olive va asigura functia de director general al Automobile Dacia si director general al Groupe Renault Romania, inlocuindu-l pe Antoine. continuă pe B1

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Cine a semnat ordinul prin care numarul de notari din Iasi a fost suplimentat (FOTO)

UPDATE:Noi detalii despre cererea lui Tudorel Toader de intrarein Uniunea Notarilor Publici din Romania UNNPR) . Solicitarea sa a fot aprobata in prima zi lucratoare de dupa depunerea cererii, iar.

Wizz Air renunta la o cursa din Romania. Ce se intampla cu pasagerii afectati

Operatorul low-cost Wizz Air a anuntat ca renunta la o cursa interna, incepand din luna octombrie. Cursa interna Wizz Air de la Bucuresti la Cluj- Napoca va fi intrerupta dupa data de 26.

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro.

Evolutia Avon Cosmetics pe piata de cosmetice din Romania in ultimii ani

Avon, lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 560 milioane lei in 2017, a ajuns la un portofoliu de peste 1. 000 de produse, dintre care parfumuri, produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, tenului si parului, precum.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Ce se intampla cu toate masinile DACIA din ROMANIA: Tocmai a fost facut anuntul pentru toti SOFERII...(FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de productie , Fabrica Dacia din Pitesti a organiozat o expozitie cu cele mai vechi modele dedicata in special nostalgicilor. Soferii au avut astfel ocazia sa vada piesa de.

Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Persoanele care citesc o carte in autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport in comun gratuit, actiunea fiind initiata cu ocazia Salonului de Carte Bookfest. Potrivit.

Un sat din Romania a fost invadat de serpi. Specia poate ajunge la doi metri

Serpii au invadat in ultimele zile localitatea Ciupercenii Vechi din judetul Dolj. Reptilele, din specia cunoscuta popular drept sarpele rau, pot ajunge si la doi metri. Serpii nu sunt veninosi,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )