Libnet.ro
UNICEF

14:47

Primele imagini cu noul Sandero

B1 B1,
Primele imagini cu noul Sandero

Au aparut primele imagini cu noul Sandero, comercializat in afara Europei sub brand-ul Renault. Masina nu seamana deloc cu ceea cevedem la ora actuala, pe soselele Europei. continuă pe B1

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Fiul Printului Harry a fost botezat: primele imagini de la eveniment

Primul copil al Ducesei Meghan 37 de ani) si al Printului Harry 34 de ani), Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sambata, 6 iulie. Ducii de Sussex au postat primele imagini de la eveniment.

Fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost botezat: Primele imagini cu bebelusul regal

Fanii Casei Regale din Marea Britanie au putut, sambata, in sfarsit, sa faca cunostinta cu Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle, cuplul regal publicand pe instagram primele imagini in care bebelusul regal poate fi vazut cu-adevarat. Fotografiile au fost publicate dupa ceremonia botezului.

Caru cu vedete: Adelina Pestritu va avea sase domnisoare de onoare la nunta, printre care si cateva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasa; Primele imagini cu Brigitte in rochie de mireasa. Florin Pastrama a fost si el la patru ace

Ce face Mircea Radu de cand nu mai e la tv. Copiii ii umplu sufletul de bucurie. Mircea Radu 50 de ani) a fost rasfatatul televiziunii in anii 2001-2010, cand prezenta lacrimogena emisiune Din dragoste. Ultima sa aparitie. Bianca Dragusanu, primele declaratii despre incidentul de la mare. Ce spune vedeta dupa ce a fost oprita de politistii antidrog. Acest baiat, care imi este doar.

ştiri din Auto

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )