Libnet.ro
UNICEF

13:16

Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este una dintre masinile care au scris istorie in Romania. Aproape doua milioane de unitati ale modelului realizat pe baza lui Renault 12 au fost produse in diverse versiuni la Mioveni intre 1969 si. continuă pe B1

Cea mai macabra meserie din lume are legatura cu tatuajele, dar nu e cea care crezi

In cazul in care ai crezut ca stii deja o mare parte dintre meseriile ciudate ale lumii, vei fi uimit sa afli ca exista una legata de interactiunea cu tatuajele pe care nu ai stiut-o niciodata. Exista multe meserii neobisnuite in lumea aceasta. Unele dintre ele exista doar in anumite colturi ale mapamondului, iar altele .

Cea mai batrana mama din lume a nascut gemeni: la ce varsta a intrat in Cartea Recordurilor

Nu se mai astepta nimeni sa nasca, dar ea a facut un efort titanic in acest sens si a dat rezultate. Dupa numeroase tentative, a reusit sa nasca doua fetite gemene si sa intre in Cartea Recordurilor Guiness. Numele sau este Mangayamma si are 74 de ani. Este o femeie din regiunea Anthar Pradesh din .

Cea mai inalta curte din Scotia a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Cea mai inalta curte din Scotia a decis miercuri ca decizia premierului britanic de a suspenda Parlamentul pentru cinci saptamani este ilegala, a anuntat parlamentarul care a contestat masura luata de Boris Johnson, potrivit Reuters.

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

Cea mai scumpa bere din istorie a costat 68.000 de dolari; clientul nu-si pusese ochelarii cand a primit nota de plata

Un australian in vizita in Anglia spune ca a aparut o gaura imensa in finantele sale dupa ce a fost taxat din greseala cu 68. 478 de dolari pentru o singura bere in timpul unei iesiri la un bar din Manchester. intr-o seara de duminica, Pater Lalor a comandat o Deuchars IPA la barul hotelului Malmaison, care ar fi trebuit sa-l coste in jur de 6,75 dolari, dar lucrurile au luat-o razna in cel mai rau mod.

VIDEO Tanti Sofia, cea mai varstnica angajata din sistemul de invatamant romanesc: Ma simt bine si sunt inca in putere

Sofia Chitoran 83 de ani), cel mai batran salariat din sistemul de invatamant din Romania, a muncit in ultimele zile cot la cot cu membrii familiei sale pe care i-a chemat in ajutor, pentru a pregati gradinita din satul Leurda, judetul Gorj, pentru deschiderea noului an scolar.

Ucraina. Cea mai mare banca, din nou in centrul unei anchete de politie

Politia ucraineana a intreprins un raid la cea mai mare banca a tarii, Privatbank, ca parte a unei investigatii. Banca a fost nationalizata in 2016 cu sprijin din partea Fondului Monetar International din cauza riscurilor reprezentate de acordarea de imprumuturi neperformante.

Candidat. Am renuntat la cea mai frumoasa meserie din lume

Radu Moraru: Iohannis, Dancila, Tariceanu, Barna, Kelemen Hunor, sunt ori agenti ai unor Servicii Se.

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres.

Alternativa Tesla: Volkswagen a lansat ID.3, cea mai ieftina masina electrica

Dupa lungi speculatii pe marginea performantelor ID. 3, Volkswagen a lansat alternativa perfecta la Tesla Model 3. Aceasta este cea mai ieftina masina electrica a nemtilor. Conform.

ştiri din Auto

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )