Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti teribile de la Dacia: Da, e vorba de caroserie... Toti soferii romani trebuie sa stie asta urgent...

B1 B1,
Vesti teribile de la Dacia: Da, e vorba de caroserie... Toti soferii romani trebuie sa stie asta urgent...

In primele noua luni ale anului, numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria a scazut cu aproape 8. 000 de unitati. Astfel ca productia Dacia pentru Renault Algeria a scazut. continuă pe B1

Vesti teribile de la Dacia: E vorba de caroserie... Ce trebuie sa stie urgent toti soferii romani...

Productia Dacia pentru Renault Algeria a scazut dramatic. Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria s-a micsorat cu 8. 000 de unitati. in primele noua luni ale acestui an,.

Adevarul despre motorul de Mercedes de la Dacia: Toti soferii romani au ramas placut surprinsi...

Grupul Renault extinde gama motorizarilor pentru SUV-ul Duster. Aceasta va fi marita cu un propulsor de 130 CP si 150 CP. Este pentru prima data cand in Romania este produs un automobil cu aceasta putere, de.

Masini gratis de la Dacia? Veste bomba pentru soferii romani: Da, chiar e adevarat, uite aici ce trebuie sa verifici urgent...

O modalitate prin care poti cupara un autovehicul mult mei ieftin este sa participi la licitatiile ANAF. Toate masinile care participa la licitatie au fost confiscate de ANAF si au preturi modice, astfel ca ai.

Vesti teribile in televiziune... E vorba despre moarte: Din pacate indragita vedeta Teo Trandafir...

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu ceea ce posteaza pe retelel de socializare, fiindca intotdeauna sunt lucruri profunde, despre viata, care te fac sa analizezi si sa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )