Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lovitura DURA pentru cei cu masini electrice: incarcarea, MAI SCUMPA decat un plin cu carburanti (FOTO)

B1 B1,
Lovitura DURA pentru cei cu masini electrice: incarcarea, MAI SCUMPA decat un plin cu carburanti (FOTO)

Soferii masinilor electrice vor trebui sa plateasca incarcarea cu energie electrica a vehiculelor la statiile Renovatio, incepand cu 19 martie, anul acesta. Pana acum incarcarea era complet. continuă pe B1

Lovitura dura pentru Silvio Berlusconi dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului Mediaset al lui Silvio Berlusconi inregistrau luni o scadere de aproape 7% la bursa de la Milano, in pe ansamblu piata pare mai degraba stabila, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile.

Lovitura dura pentru Rusia

Federatia internationala de atletism IAAF) a decis marti sa mentina suspendarea sportivilor rusi intrata in vigoare in noiembrie 2015 din cauza unui sistem de dopaj institutionalizat. La.

Lovitura dura pentru Razvan Lucescu. Visul sau a fost spulberat

PAOK Salonicsi-a aflat pedeapsa, in urmaincidentelor care au dus la anularea derby-ului cu Olympiacos Pireu, de duminica trecuta. Verdictul Comisiei de Disciplina din Grecia a fost drastic: echipa.

LOVITURA COLOSALA pentru Cristian POMOHACI! Chiar in Postul Pastelui, JUDECATORII au decis

Cristian Pomohaci a primit o noua lovitura din partea magistratilor intr-un caz care vizeaza suspendarea dreptului fostului preot de a conduce. Judecatorii au respins ca nefondata plangerea.

Programul Rabla 2018: ce oferte are Dacia pentru cei care vor o masina noua?

Programul Rabla 2018 isi va avea startul cat mai curand, asa ca trebuie sa stim ce putem cumpara. Fiecare dintre noi isi doreste o masina noua, iar cu ajutorul acestui program venit din spartea statului putem achizitiona un automobil sigur, cu garantie.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )