Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noua abordare la statiile pentru masinile electrice din Romnia: fara abonament, taxare mai transparenta, preturi mai mari

Hotnews Hotnews,
 Noua abordare la statiile pentru masinile electrice din Romnia: fara abonament, taxare mai transparenta, preturi mai mari

Cea mai extinsa retea nationala de incarcare pentru masini electrice, Renovatio e-charge, renunta la abonamente si tarifeaza mai transparent incarcarea, incepand cu 1 Iunie 2018. Kilowat-ul va fi botezat Unitate pentru a fenta legislatia, iar preturile sunt mai mari decat cele propuse initial, astfel ca incarcarea unei masini la aceste statii ramane la fel de dezavantajoasa pentru utilizator, fata de incarcarea acasa, peste noapte. Preturile per kWh Unitate) sunt de cel putin trei ori mai mari la principalele statii din tara, comparativ cu tarifele pentru utilizatorii casnici. continuă pe Hotnews

Noua abordare la statiile pentru masinilor electrice n Romnia: fara abonament, taxare mai transparenta, preturi mai mari

Cea mai extinsa retea nationala de incarcare pentru masini electrice, Renovatio e-charge, renunta la abonamente si tarifeaza mai transparent incarcarea, incepand cu 1 Iunie 2018. Kilowat-ul va fi botezat Unitate pentru a fenta legislatia, iar preturile sunt mai mari decat cele propuse initial, astfel ca incarcarea unei masini la aceste statii ramane la fel de dezavantajoasa pentru utilizator, fata de incarcarea acasa, peste noapte. Preturile per kWh Unitate) sunt de cel putin trei ori mai mari la principalele statii din tara, comparativ cu tarifele pentru utilizatorii casnici.

Noi fonduri europene: Max. 2,5 milioane Euro pentru firme ITC din Romnia. Ghidul si modelul de plan de afaceri propuse

Firmele mici si mijlocii IMM) romanesti, din domeniul tehnologiei informatiei si comuncatiior ITC) vor putea obtine fonduri nerambursabile de maximum 2,5 milioane de euro, printr-o noua linie de finantare, aflata in pregatire. Descarca propunerile de Ghid al solicitantului si de model de plan de afaceri.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romnia - Halep, Crstea, Begu si Bogdan vor evolua marti

Ziua de marti de la Roland Garros aduce la start patru romance, Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina-Camelia Begu si Ana Bogdan urmand sa debuteze la editia din acest an a Grand Slam-ului de Paris. Liderul mondial va inchide ziua pe arena Philippe Chatrier, acolo unde se va duela cu americanca Alison Riske locul 105 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Reactia unui oficial european dupa ce a vazut defrisarile masive din Romnia

Un protest din Parcul National Domogled atrage atentia inca o data asupra problemei defrisarilor ilegale din Romania. Cativa activisti au luat prin surprindere autoritatile care ii prezentau unui oficial european frumusetea locului.

SUNT TERMINATE! Anuntul OFICIAL al Comisiei Europene despre MASINILE DIESEL din Romania!

Comisarul european pentru industrie, Elzbieta Bienkowska, a declarat ca masinile diesel sunt terminate, iar in cativa ani vor disparea, tehnologia aceasta fiind de domeniul trecutului. Aceasta afirma ca.

Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate. Artistul urma sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost reprogramate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2342 seconds )