Libnet.ro
UNICEF

01:05

[P] Kaufland Romania va suporta costurile de incarcare a masinilor electrice in reteaua e-charge pentru clientii sai

Hotnews Hotnews,
 [P] Kaufland Romania va suporta costurile de incarcare a masinilor electrice in reteaua e-charge pentru clientii sai

Kaufland Romania va suporta toate costurile de alimentare ale clientilor sai, posesori de vehicule electrice, din dorinta de a incuraja tranzitia catre un mod de transport sustenabil si de a proteja astfel mediul inconjurator. Masura vine in contextul deciziei Renovatio de a introduce un sistem de tarifare al serviciului de incarcare a masinilor electrice in cadrul retelei e-charge, incepand cu 19 martie 2018. Astfel, din aceasta data, Kaufland Romania va pune la dispozitia clientilor sai carduri de incarcare a masinilor electrice, care asigura gratuitatea alimentarii si sunt utilizabile exclusiv la cele 20 de statii din parcarile magazinelor sale. continuă pe Hotnews

Hipermarketul care ofera gratuit serviciul de incarcare a masinilor electrice

Kaufland Romania anunta ca va suporta pentru clientii sai toate costurile de alimentare la cele 20 de statii de incarcare a masinilor electrice - amplasate in parcarile sale in parteneriat cu Renovatio, companie care va introduce un sistem de tarifare din 19 martie.

Kaufland ofera gratuitate la incarcarea masinilor electrice. Unde se afla statiile de incarcare?

Kaufland Romania va suporta toate costurile de alimentare ale clientilor sai, posesori de vehicule electrice. Masura vine in contextul deciziei Renovatio de a introduce un sistem de tarifare al serviciului de incarcare a masinilor electrice in cadrul.

Abonamente pentru incarcarea masinilor electrice. Cat costa

Unul dintre dezvoltatorii de statii de incarcare a masinilor electrice a anuntat ca, incepand din 19 martie, posesorii autovehiculelor electrice pot opta pentru unul dintre cele trei tipuri de abonamente, in functie de necesitatile de mobilitate.

Prima statie pentru incarcarea masinilor electrice din Caras-Severin a fost deschisa la Resita

Primaria Resita a inaugurat marti, 6 martie, prima statie pentru incarcarea autoturismelor electrice. Statia apartine Grupului CEZ Romania, care mai are astfel de puncte la Pitesti si Craiova.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )