Libnet.ro
UNICEF

21:45

Renovatio: Incepand de anul viitor vom tarifa incarcarea masinilor electrice in statiile noastre

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Renovatio: Incepand de anul viitor vom tarifa incarcarea masinilor electrice in statiile noastre

Renovatio, producator de energie regenerabila, va introduce incepand de anul viitor un sistem de tarifare in reteaua sa de statii de incarcare pentru masini electrice din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Premierul Tudose ironizeaza situatia din Ministerul Educatiei: Nu vreti sa incepeti de astazi, nu de maine, demersurile pentru manualele de anul viitor?

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a solicitat secretarului de stat pentru invatamantul superior din Ministerul Educatiei Gigel Paraschiv sa inceapa de astazi, nu de maine pregatirile pentru editarea si tiparirea manualelor pentru anul viitor.

Tarifele pe litoral pentru anul viitor ar putea creste cu cel mult 5%

Prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan, sustine ca anul viitor tarifele de cazare pe litoral ar putea creste cu cel mult 5 la suta in varf de sezon, in timp ce preturile pentru capetele de sezon ar putea ramane nemodificate.

Tarifele pe litoral pentru anul viitor ar putea creste cu cel mult 5%

Prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan, sustine ca anul viitor tarifele de cazare pe litoral ar putea creste cu cel mult 5% in varf de sezon, in timp ce preturile pentru capetele de sezon ar putea ramane nemodificate.

Zile libere 2018. Cate zile libere vom avea anul viitor

Zile libere 2018. Va prezentam lista zilelor libere de care romanii se vor bucura in anul care urmeaza: Zile libere 2018. Cate zile libere o sa avem in 2018: 1 ianuarie si 2 ianuarie.

Faze tari: Motocicleta zburatoare care va fi pusa la vanzare de anul viitor; Poti sa traiesti ca pe Marte, fara sa parasesti Pamantul; S-a inventat aplicatia care impiedica mahmureala

BMW vrea sa-ti ofere incarcare wireless pentru masini electrice. BMW vrea sa faca si mai populare masinile electrice, mai ales pe cele de productie proprie, oferind posibilitatea de incarcare wireless a. Ce bautura iti produce cea mai nasoala mahmureala. Stim deja ca bautura sta la baza multor decizii proaste de comportament, sexuale sau alimentare. Iar acum vom intelege si mai multe despre asta datorita unui nou sondaj efectuat de.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )