Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTOGALERIE Porsche Pipera, inaugurare oficiala cu peste 900 invitati si lansare de Audi A3 Sedan

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Porsche Pipera, inaugurare oficiala cu peste 900 invitati si lansare de Audi A3 Sedan

Desi este functional de circa sase luni, cel mai mare si mai exclusivist complex auto integrat din Romania, Porsche Pipera, a fost inaugurat oficial recent, in prezenta a peste 900 de invitati si cu lansare de Audi A3 Sedan. Porsche Pipera reuneste showroom-uri si service pentru marcile Porsche, Audi, Bentley, Lamborghini, precum si automobile de ocazie prin Das Weltauto. continuă pe Hotnews

Porsche Pipera: 15 milioane euro investitie, aproape 15 milioane euro cifra de afaceri

Deschis in luna mai, dupa o investitie de 15 milioane de euro, Porsche Pipera - cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est a incheiat primele 6 luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

Porsche Pipera, afaceri de 15 mil. euro in primele 6 luni

Porsche Pipera , cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei - amplasat pe Bulevardul Pipera, deschis in luna mai dupa o investitie de 15 milioane euro, a inregistrat primele 6 luni de functionare o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

Porsche Pipera - cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro

Porsche Pipera, cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est, a incheiat primele sase luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )