Libnet.ro
UNICEF

08:30

Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania! Anuntul OFICIAL legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania! Anuntul OFICIAL legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Revenire spectaculoasa pentru Dacia 1300! RUGACIUNI PENTRU HORIAN MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A FOST iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Un proprietar a scos la vanzare un exemplar pentru fabuloasa suma de. continuă pe B1

Trump: Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria SUA Am plecat la razboi din cauza unei presupuneri false: arme de distrugere in masa

Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria Statelor Unite, a afirmat miercuri Donald Trump, la trei zile dupa ce a anuntat retragerea trupelor americane din sectoarele apropiate de granita turca, in nordul Siriei, scrie AFP.

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute totul s-a naruit

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute visul femeii s-a spulberat. impreuna cu.

Cum au descoperit cercetatorii cea mai neagra culoare din lume

Pana acum Vantablack era considerat drept cel mai intunecat material creat vreodata, insa o echipa de cercetatori a reusit sa creeze o culoare care este de zece ori mai intensa decat.

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria.

Rihanna, revoltata dupa declaratiile lui Trump: Persoana cea mai BOLNAVA MINTAL din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna il critica dur pe Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a declarat ca maladiile mintale s-au aflat la originea crimelor in masa comise cu arme de foc in El Paso Texas) si Dayton.

Rihanna, revoltata dupa declaratiile lui Trump: Persoana cea mai BOLNAVA MINTAL din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna il critica dur pe Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a declarat ca maladiile mintale s-au aflat la originea crimelor in masa comise cu arme de foc in El Paso Texas) si Dayton.

HOROSCOP special. Venus in Scorpion 8-31 octombrie. Racii au parte de cea mai romantica perioada din viata lor, Berbecii au parte de momente fierbinti

Luna octombrie 2019 este plina de tranzite care ne pun relatiile la incercare, la reasezare, la renuntare, la noi inceputuri. Ce trebuie sa se intample se va intampla, transmit astrele. In perioada 8-31.

MAMMA MIA! cel mai amplu musical din Romania, in turneu national

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: Dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei.

Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei, despre domeniul feroviar romanesc: Zona este cea mai putin reformata, cea mai ramasa in urma din economia romaneasca

Domeniul feroviar este cel mai putin reformat si cel mai ramas in urma din economia noastra, de la Revolutie si pana in prezent, plus ca domeniul nu este sprijinit nici din administratie, a spus marti, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, la conferinta Zilele Feroviare 2019. Singura parte buna este ca suntem fortati sa facem schimbari, nu putem ramane asa datorita schimbarilor de reguli care ne vin dinspre UE. Vrand - nevrand trebuie sa facem schimbari. Daca nu crestem viteza de circulatie a trenurilor nu vom putea atrage nici marfa si nici calatori pe calea ferata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )