Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce zgomot au la rulare, cat de repede se uzeaza si ce consum redus de carburant pot oferi autoturismelor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce.

Cele mai bune solutii pentru un antivirus gratuit pentru Windows 8

Cel mai bun antivirus pentru Windows 8 nu trebuie sa coste o avere. Ba chiar exista alternative gratuite foarte bune. Iata cateva dintre ele.

Cele mai bune sfaturi pentru mascarea oboselii

Daca sunteti obosita, cearcanele sunt mai vizibile, aratati abatuta, trista si lipsita de prospetime, iata cateva trucuri pentru a ascunde oboseala: .

FOTO: Care au fost, cum aratau si ce caracteristici tehnice aveau cele mai bune TANCURI din istorie

In secolul XX, tancurile au devenit esentiale in razboiul modern si au fost folosite, pentru prima data, de catre armata britanica pe data de 15 septembrie 1916 la Flers-Courcelette, in timpul Bataliei de pe Somme, ca o modalitate eficienta de a patrunde prin reteaua de transee inamice.

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net.

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!.

Tara noastra, in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, realizat de Lonely Planet

Unul dintre cele mai puternice ghiduri turistice din lume, Lonely Planet, plaseaza Romania in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, prin prisma raportului oferta turistica - pret, potrivit Departamentului pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.

Documentarul bistriteanului Vlad Petri, printre filmele romanesti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Taste of cinema. com, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate cinematografiei a intocmit o lista de filme considerate esentiale pentru o introducere in noul val romanesc. Printre filme se numara si documentarul Bucuresti, unde esti? al bistriteanului Vlad Petri.

Eurostat: Romania, Bulgaria, Croatia si Slovacia au emis in Uniunea Europeana cele mai putine permise de sedere

Romania a emis anul trecut cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la.

Eurostat: Romania a emis cele mai putine permise de sedere, raportat la populatie

Romania a emis, in 2013, cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la Bruxelles si citat de Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )