Libnet.ro
UNICEF

15:30

CIRCULATIA TRAMVAIELOR pe linia 41, oprita! Detalii de ultima ora

B1 B1,
CIRCULATIA TRAMVAIELOR pe linia 41, oprita! Detalii de ultima ora

Circulatia tramvaielor pe linia 41 va fi oprita in acest sfarsit de saptamana, pentru executarea unor lucrari la calea de rulare, potrivit Societatii de Transport Bucuresti STB SA). Lucrarile vor avea. continuă pe B1

Circulatia tramvaielor pe linia 41 a STB, oprita in weekend pentru executarea unor lucrari la calea de rulare

Circulatia tramvaielor pe linia 41 va fi oprita in acest sfarsit de saptamana, pentru executarea unor lucrari la calea de rulare, potrivit Societatii de Transport Bucuresti STB SA). Lucrarile vor avea loc pe Bulevardul Marasti, la intersectia cu Strada Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzata si exista probleme ale fundatiei.

Circulatia tramvaielor 41 va fi oprita in Bucuresti

Societatea de Transport Bucuresti STB SA fosta RATB) anunta calatorii ca, in acest week-end incepand de sambata, 10. 2018, ora 0. 30 - pana luni, 12. 2018, ora 4. 00), circulatia tramvaielor.

Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului. Din pacate, verdictul medicilor este unul CRUNT: O RUGACIUNE i-ar prinde bine!

Sora lui Florin Busuioc vine cu detalii de ultim moment despre starea indragitului prezentator, dupa ce acesta a suferit un infarct marti seara la Craiova. Raluca Iorga a postat un mesaj emotionant in care a an.

BNR, anunt de ULTIMA ORA: Ce se intampla cu INFLATIA pana la finalul acestui an

Informatii de ultima ora de la Banca Nationala a Romaniei privind inflatia. BNR isi mentine prognoza asupra inflatiei pentru finalul acestui an la 3,5%, anunta ZF: Pentru finele acestui an, Banca.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, declaratie de ultima ora

Declaratie de ultima ora facuta de medicul care l-a operat pe Florin Busuioc. Sunt un om normal care n-a facut altceva decat sa-si faca meseria, a spus medicul Eugen Tiereanu. Am.

Accident in coloana oficiala a premierului Theresa May! Detalii de ULTIMA ORA

Convoiul oficial al premierului Theresa May a fost implicatintr-un accident in timpul vizitei sale oficiale in Franta si Belgia, inainte de Ziua Armistitiului. Premierul May se afla alaturi de.

CRIZA in Romania! Norii toxici au acoperit cerul! Detalii de ultima ora

Nori toxici s-au ridicat deasupra Craiovei dupa incendiul puternic care a izbucnit marti la un depozit de dezmembrari auto, unde sunt aruncate cauciucuri si mase plastice. in acest moment pompierii actioneaza.

Florin Busuioc a facut INFARCT si a fost dus de URGENTA la spital! Detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului

Florin Busuioc a suferit marti un stop cardio-respirator, chiar in timpul unui spectacol, actorul fiind transportat de urgenta la spital. Totul s-a petrecut pe scena, la Craiova, unde actorul juca in cadrul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )