Libnet.ro
UNICEF

11:01

In ce proiecte de infrastructura vrea sa investeasca Metrorex bani anul acesta?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In ce proiecte de infrastructura vrea sa investeasca Metrorex bani anul acesta?

Metrorex vrea sa inceapa, anul acesta, mai multe proiecte de infrastructura si modernizare, fiind vizate magistrala 6 de metrou care ar asigura legatura cu Aeroportul Henri Coanda, achizitia de noi trenuri de metrou si modernizarea cailor de rulare si. continuă pe Wall-Street Ro

ROVANA PLUMB: Cei 180 de kilometri pentru anul acesta sunt o estimare

Cei 180 de kilometri de autostrada la care am facut referire ca ar putea fi dati in folosinta anul acesta reprezinta o estimare pe baza datelor prezentate de Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere si nu o promisiune.

ANUL ACESTA: Premiul Nobel pentru Pace are 304 candidati

Premiul Nobel pentru Pace are, anul acesta, 304 candidati, dintre care 219 sunt persoane si 85 sunt organizatii, a anuntat, astazi, Comitetul Nobel din Norvegia, informeaza agentia EFE.

DAEA: Anul acesta vom continua investitiile in sistemul de irigatii

Anul acesta vom continua programul de investitii in sistemul de irigatii, iar sumele prevazute se ridica la 600 milioane de lei.

Mitsubishi aduce doua modele noi in Romania anul acesta

Mitsubishi va inaugura anul acesta inca doua showroom-uri in Romania si va aduce in gama doua modele noi, pick-up-ul L200 si SUV-ul ASX facelift.

Retehnologizarea statiei de la Domnesti continua anul acesta

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica continua anul acesta procesul de retehnologizare a Statiei electrice de transformare 400/220/110/20 kV Domnesti.

Hodlmayr va transporta 15.000 de masini pentru Toyota Romania anul acesta

Hodlmayr Logistics Romania va transporta anul acesta vehiculele importate de Toyota Romania si va asigura depozitarea acestora si distribuirea la nivel national. Volumul total anual de vehicule rulate in cadrul acestui proiect este de 15. 000 unitati.

LISTA 2019: Fondurile de la stat pentru mici firme private. Bugete mai mici propuse de Guvern, anul acesta

Guvernul a modificat usor propunerea de buget pentru programele nationale care vor fi lansate in anul 2019 pentru finantarea unor firme mici si mijlocii cu bani de la stat. Dincolo de Start-Up Nation, se intrezaresc pe lista programe utile, pentru mici firme mai experimentate, ca Microindustrializare sau Comert 2019, insa bugetele sunt in scadere fata de anul trecut. Cel putin asa arata propunerea iesita din Guvern, usor modificata fata de ce propunea Ministerul Finantelor, dar Parlamentul va avea ultimul cuvant.

Gabriel Les (MApN): Anul acesta putem sa angajam pana la 3,23% din PIB pentru Aparare

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, sustine ca, in anul 2019, se poate ajunge la angajarea a pana la 3,23% din Produsul Intern Brut pentru aparare, explicand ca procentele din ultimii doi ani nu ating.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )