Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, soferi! Trafic restrictionat pe A1 si A2! Detalii de ultima ora

B1 B1,
Atentie, soferi! Trafic restrictionat pe A1 si A2! Detalii de ultima ora

Traficul rutier este restrictionat, marti, pe diferite portiuni din autostrazile A1 si A2 pentru efectuarea de lucrari, potrivit unui anunt al Centrului Infotrafic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General. continuă pe B1

Trafic restrictionat pe A2 din cauza lucrarilor de reparatii, la Branesti

Trafic restrictionat pe Autostrada Sorelui marti, 3 septembrie, pe sensul de mers catre Constanta, unde au loc lucrari de reparatii la carosabil.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata dupa-amiaza, deciziile pe care PSD le-a luat in urma sedintei CEx de la malul marii. De asemenea, a fost stabilita strategia pentru votul din Parlament, de care Guvernul are nevoie pentru a-si putea numi noii ministri, in conditiile in care Klaus Iohannis a refuzat remaniarea. Viorica Dancila a tot .

Trafic restrictionat pe autostrazile A1 si A2 pentru efectuarea de lucrari

Traficul rutier este restrictionat, marti, pe diferite portiuni din autostrazile A1 si A2 pentru efe.

Uraganul Dorian lasa in urma o tragedie de proportii istorice! Morti si distrugeri fara precedent in Bahamas! Detalii de ultima ora

Uraganul Dorian, considerat cea mai puternica furtuna care a lovit Caraibele in epoca moderna, a maturat insulele Bahamas lasand in urma victime si distrugeri de proportii. Bilantul provizoriu indica cinci.

MAE, atentionare pentru romanii din afara granitelor! Vant puternic si descarcari electrice fara precedent! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis un avertismentpentru romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Croatia. Potrivit datelor transmise de Institutul Hidro-Meteorologic.

Cutremur politic! Premierul Georgiei si-a anuntat demisia! Detalii de ultima ora

Premierul georgian, Mamuka Bakhtadze, si-a anuntat luni demisia imediata din functie, considerand ca si-a indeplinit misiunea in fruntea executivului republicii caucaziene. A fost creat cadrul pentru dezvolt.

Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

Ghoerghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, ar putea fi trecut pe medicamente, in functie de rezultatul expertizei psisologice, potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, citat de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )