Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

B1 B1,
Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului. continuă pe B1

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat.

Cod Rutier 2019. Cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Cod Rutier 2019. Daca ai incalcat legea, iar pedeapsa ti se pare prea lunga, ai mai jos cateva detalii despre cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto. Ce conditii trebuie sa indeplinesti? Cod Rutier 2019. Cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto Conducatorii auto care incalca prevederile Codului rutier sunt sanctionati .

Cod rutier 2019: Permisul suspendat sau amenzi usturatoare ii asteapta pe soferi daca fac asta din octombrie

Cod rutier 2019. Soferii risca din luna octombrie sa ramana fara permisul de conducere sau sa ia amenzi foarte mari daca vor face un anumit lucru cand sunt la volan. Urmeaza sa intre in vigoare ordonanta de urgenta prin care sunt aduse unele modificari in ceea ce priveste sanctiunile in anumite abateri de la reguli.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )