Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politician din Romania, implicat intr-un grav accident. Doua masini au luat foc

B1 B1,
Politician din Romania, implicat intr-un grav accident. Doua masini au luat foc

Un consilier local din municipiul Buzau este grav ranit dupa ce masina pe care o conducea a fost implicata intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc dupa ce un tanar sofer a pierdut controlul volanului. continuă pe B1

FOTO Consilier judetean, implicat intr-un grav accident. Doua masini au luat foc

Un grav accident de circulatie, soldat cu patru victime, s-a produs luni dupa-amiaza in zona localitatii Alunis, din judetul Buzau. O persoana a fost ranita grava, cu sanse mici de supravietuire.

Un autocar cu moldoveni, implicat intr-un accident rutier in Romania

Un autocar cu turisti moldoveni a fost implicat intr-un accident pe raza judetului Neamt, soldat cu moartea unei persoane si ranirea alteia. Georgiana Mosu, purtatoarea de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Neamt, a declarat pentru IPN ca accidentul a avut loc in jurul orei 12:00.

Trista poveste a cascadoarei care a ramas fara o mana dupa un grav accident suferit in timp ce o dubla pe Milla Jovovich. Ea i-a dat in judecata pe producatori

Dublura actritei Milla Jovovich i-a dat in judecata pe producatorii Resident Evil, pe care ii acuza ca au abandonat-o dupa ce la filmari a suferit un grav accident in urma caruia i s-a amputat bratul stang.

Dacian Ciolos, declaratii contradictorii despre propunerea controversata a Frantei pentru functia de comisar european Pentru presa straina spune ca o va sprijini, iar pentru cea din Romania ca va face o evaluare

Dacian Ciolos spune ca a acceptat explicatiile oferite de Sylvie Goulard, candidata Frantei pentru functia de comisar european, cu privire la acuzatiile impotriva ei, se arata intr-un articol din Politico publicat in urma cu doua zile. Ciolos a precizat si ca va sprijini nominalizarea acesteia, pentru ca a fost clar pentru el ca Sylvie Goulard respecta regulile UE, returnand fondurile folosite pentru o angajare fictiva. in schimb, in Romania, despre aceeasi nominalizare, a transmis ieri, evaziv, ca europarlamentarii USR- PLUS vor evalua in mod egal toti candidatii si ca vor solicita acelasi tip de informatii pentru a judeca cu egala masura.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista

Ministerul Sanatatii a publicat lista celor 172 de medicamente - citostatice si imunosupresoare - pentru care intentioneaza sa interzica timp de 6 luni exportul paralel, una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania. Pe lista figureaza citostatice esentiale, precum Cisplatin si Bleomicin, care lipsesc constant de pe piata din Romania in ultimii ani. Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania.

Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania

Ministerul Sanatatii a decis sa suspende temporar - pentru 6 luni - exportul paralel de citostatice si imunosupresoare vitale pentru pacientii bolnavi de cancer sau care au suferit un transplant si care sunt insuficiente pe piata din Romania, a anuntat vineri ministrul Sorina Pintea. Exportul paralel reprezinta o cauza a riscului de disparitie pentru 46% din medicamentele oncologice din Romania, arata un raport realizat in anul 2018 de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista.

Astazi este Ziua Pompierilor din Romania. De ce este aceasta data atat de importanta

In fiecare an, pe data de 13 septembrie aniversam Ziua Pompierului din Romania. Evenimentul anual ne ofera ocazia de a ne aduce aminte episodul glorios din istoria nationala, lupta de pe Dealul Spirii purtata de compania de pompieri din Bucuresti impotriva ostirii otomane. Ziua Pompierilor din Romania zi importanta Pompierii sunt sarbatoriti incepand din anul .

Piata auto din Romania, crestere relativ solida dupa 8 luni

Piata auto din Romania a consemnat o crestere relativ solida dupa primele opt luni din acest an, de .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )