Libnet.ro
UNICEF

23:01

Schimbare soc a Codului rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

B1 B1,
Schimbare soc a Codului rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

Schimbari majore in Codul rutier privind plata amenzilor. Acestea pot fi achitatela jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii procesului-verbal, in. continuă pe B1

Schimbare soc in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia au avut parte o surpriza neplacuta, dupa modificarea Codului Rutier din Peninsula. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce noua.

incepe programul Litoralul pentru toti. Cat costa 5 nopti de cazare la un hotel de 3 stele din statiunea Eforie Nord

Programul Litoralul pentru toti debuteaza pe data de 19 mai! Asa ca toti cei care vor sa ajunga la mare, dar sa nu plateasca enorm, ar trebui sa profite de oferte, mai ales de cele din sudul litoralului.

Atentie mare! Noi modificari la Codul Rutier au fost facute. Soferii pot primi amenzi uriase daca au acest banal obiect in masina

Codul Rutier a suferit modificari, iar anumite obiceiuri ale romanilor vor fi taxate grav. Cruciulitele agatate de oglinda retrovizoare sau lipite de parbriz, odorizantele de masina agatate la.

BVB Aprecieri de sub 1%, pentru toti indicii bursei

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat cea de-a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii in teritoriul pozitiv, cresterile fiind situate intre 0,77% pentru BET-NG si 0,32% in cazul BET-BK, intr-o zi in care lichiditatea, ce a avut un aport semnificativ din partea transferurilor cu actiunile Sphera Franchise Group SFG), a depasit media anului, de 8,35 milioane de euro.

Bosch Future Mobility Day, un eveniment pentru toti pasionatii de tehnologie, are loc pe 19 mai la Cluj-Napoca

Bosch, lider global in furnizarea de tehnologii si servicii, organizeaza in data de 19 mai a doua editie a evenimentului Bosch Future Mobility Day BFMD) la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca. Iubitorii de tehnologie, studentii sau profesionistii IT, familiile cu copii, precum si toti cei care vor sa experimenteze ultimele tendinte din domeniul automotive, sunt asteptati la sediul centrului din strada Somesului 14, in intervalul orar 10:00-17:00.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )