Libnet.ro
UNICEF

13:45

Toti soferii romani sunt in pericol: Pedepse URIASE pentru toti cei care fac asta, prevazute de noul cod rutier!

B1 B1,
Toti soferii romani sunt in pericol: Pedepse URIASE pentru toti cei care fac asta, prevazute de noul cod rutier!

Noul Cod Penal prevede pedepse mai aspre pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, conduc fara permis ori sub influenta alcoolului. Astfel, punerea in circulatie sau conducerea pe. continuă pe B1

Toti soferii romani trebuie sa stie asta: Reduceri masive la masinile Dacia! Cum obtii o masina cu un simplu click!

Soferii interesati de modele Dacia au din a doua jumatate a lunii august la dispozitie o platforma online prin intermediul careia pot comanda orice autovehicul aflat in stoc. Aceasta idee a venit dupa.

Adevarul despre noul SUV Dacia a iesit la iveala: Ce s-a intamplat in aceste zile in Rusia. Soferii romani sunt uimiti...

Renault a prezentat la Moscova, in cadrul Salonului Auto MIAS, cel mai nou automobil dezvoltat pe platforma Logan/Duster, Renault Arkana. SUV-ul s-a inspirat din designul lui BMW X6 si va fi vandut pentru inceput .

Veste BOMBA pentru toti soferii romani: Ce nu mai are voie politistul rutier sa faca incepand de acum! Toata lumea e fericita!

De vineri, 24 august, perioada in care amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din suma minima prevazuta de lege a crescut de la 48 de ore la 15 zile si ele nu mai pot fi platite pe loc.

Toti soferii trebuie sa stie cat de dotata era Tovarasa Ceausescu: Revine Dacia nostalgicilor, cea mai vanata masina a romanilor! (FOTO)

Jurnalistii britanicide la The Telegraph au realizat un amplu material despre un model Dacia special, cunoscut ca si Dacia 2000, masina utilizata in anii 80 de dictatorul Nicolae Ceausescu pentru vizitele.

Producatorii auto i-au escrocat cu 1,4 miliarde de euro pe soferii romani din 2000 incoace

Combustibilul suplimentar ars din cauza manipularii pe scara larga a testelorde eficienta i-a costat pe posesorii de automobile din Romaniain jur de 1,4 miliarde de euro din anul 2000 pana azi. La nivelul intregii Uniuni Europene acest cost s-a ridicat la 149,6 miliarde de euro pentru ultimii 18 ani 2000-2017), arata o ultimacercetarea retelei Transport si Mediu TE).

Nu toate vacantele turistilor romani sunt si vor fi garantate integral

Singurele pachete asigurate integral sunt cele ale unora dintre turoperatorii germani distribuite prin agentiile romanesti de turism, potrivit TUI TravelCenter, cel mai mare lant de agentii de turism din tara, care reprezinta in Romania concernul german TUI.

ştiri din Auto

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )