Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste BOMBA pentru toti soferii romani: Ce nu mai are voie politistul rutier sa faca incepand de acum! Toata lumea e fericita!

B1 B1,
Veste BOMBA pentru toti soferii romani: Ce nu mai are voie politistul rutier sa faca incepand de acum! Toata lumea e fericita!

De vineri, 24 august, perioada in care amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din suma minima prevazuta de lege a crescut de la 48 de ore la 15 zile si ele nu mai pot fi platite pe loc. continuă pe B1

Toti soferii romani trebuie sa stie asta: Reduceri masive la masinile Dacia! Cum obtii o masina cu un simplu click!

Soferii interesati de modele Dacia au din a doua jumatate a lunii august la dispozitie o platforma online prin intermediul careia pot comanda orice autovehicul aflat in stoc. Aceasta idee a venit dupa.

VESTE BOMBA pentru soferi! DA, e adevarat: Masinile second-hand NU vor mai putea...

Lovitura pentru samsarii de masini! Registrul Auto Roman RAR) si Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) au venit cu o idee interesanta in sprijinul celor care vor sa-si cumpere o masina.

Anunt SOC pentru toti pensionarii romani: Pana cand se mai fac platile si cand va reveni situatia la normal... Fiecare se descurca cum poate...

Statisticile Autoritatii de Supraveghere Financiara indica o crestere cu 11% a cuantumului activelor fondurilor de pensii private facultative la finalul lunii mai 2018, fata de aceeasi data a anului trecut,.

Anunt esential privind cutia de viteze de la Dacia: Toti soferii romani sunt direct interesati

Compania Dacia este nevoita sa ia o decizie radicala. Producatorul autohton este obligat, odata cu normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP, sa stopeze.

Toti soferii trebuie sa stie asta: Mai au la dispozitie pana la 31 august sau raman fara bani

Soferii mai au la dispozitie pana la 31 august pentru a depune cererea de restituirea a taxei auto sau nu vor mai putea sa profite de sansa de a primi banii inapoi. Termenul de 31 august a fost impus anul trecut,.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Situatia in Romania e CRITICA. Soferii romani, la un pas de DEZASTRU pana la finalul anului...

Masinile pe motorina au zilele numarate. Comisarul european pentru piata interna si industrie considera ca, in cativa ani, autoturismele diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi. S-a terminat.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Soferii romani au intrat in panica. Pana la ce data mai au voie sa circule...

Proprietarii germani de masini Diesel sunt panicati dupa ce au aflat ca acestea urmeaza sa fie interzise. Astfel, incep sa scape autoturisme cat mai repede cu putinta, multe din ele ajungand in Romania,.

Ion Cristoiu: George Maior nu mai are ce cauta in SUA. in curand ne amestecam in alegerile lor

Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ar trebui rechemat si sa nu mai fie trimis peste Ocean, catalogand afirmatiile acestuia, potrivit carora Rudolph Giuliani.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )