Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noul Duster, cel mai vandut SUV din Romania, a atins borna de 500 000 de unitati produse la Mioveni

Adevărul Adevărul,
Noul Duster, cel mai vandut SUV din Romania, a atins borna de 500 000 de unitati produse la Mioveni

La sfarsitul lunii noiembrie, Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a sarbatorit iesirea din linia de Montaj a modelului Duster cu nr. 500 000 4x4, Prestige, 1. 3 TCE 150 CP, rouge fusion). Este vorba de a doua generatie a unui model deja legendar pentru Romania si Groupe Renault, lansat in urma cu 2 ani, la Salonul Auto de la Frankfurt. Beneficiarul acestui model emblematic este un client din Franta. continuă pe Adevărul

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

Stirile ProTV: Cel mai tanar antreprenor din Romania, la doar 22 de ani. Vrea sa curete societatea de rau-platnici

E antreprenor inca de la 16 ani si nu e copil de bani gata. Edi Burghelia s-a apucat sa faca curierat in Constanta dupa ce mama lui a castigat o bicicleta la un concurs radio.

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Ce este PISA: testele la care Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele trei domenii.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din Serie A, in sezonul trecut

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo Juventus Torino) a fost desemnat cel mai bun jucator al sezon.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

ştiri din Auto

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )